KPSS'siz, yaş şartsız PTT personel alımı! Çok sayıda yeni personel alınacak

PTT binlerce kişiyi işe alarak bünyesinde bir istihdam yaratacak.

KPSS'siz, yaş şartsız PTT personel alımı! Çok sayıda yeni personel alınacak

PTT personel alımına ilişkin güncel bilgiler şöyle;

Resmi açıklama: PTT henüz resmi işe alım duyurusu yayınlamadı. İşe alım tarihleri ​​ve detayları açıklandıkça bilgiler güncellenecek ve paylaşılacaktır.

İşe alımda KPSS gerekmiyor!

KPSS dışı personel alımına ilişkin henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Güncel bilgiler için PTT resmi internet sitesini takip etmeniz önemlidir.

Başvuru

KPSS'siz, yaş şartsız PTT personel alımı

Resmi internet sitesi: Başvurular PTT resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Kayıt sırasında belirli alana göre tek bir seçim yapılır ve değerlendirilir.

Sınav Ücreti: Sınav ücretinin Ziraat Bankası ya da PTT internet sitesi üzerinden ödendiği biliniyor.

Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olmak: Türk vatandaşı olmak (yabancı bir işyerinde çalışacaklar hariç).

Yaş şartı: Sınav yılının Ocak ayı itibarıyla 18 yaşını doldurmuş veya 36 yaşından gün almamış olmak.

Ayrıca, kamu haklarından yasaklı olunmaması, belirli suçlardan (devlet güvenliğine karşı suçlar, rüşvet, dolandırıcılık...) hüküm giymemiş olmak, çalışmaya devam etmenize engel olacak bir akıl hastalığınızın olmaması. diğer kurum ve kuruluşlar için zorunlu hizmet yükümlülüğünün bulunmaması, başvurulan pozisyonda Yönetim Kurulu'nca belirlenmiş olan eğitim şartlarını karşılamak ve herhangi sosyal güvenlik kuruluşundan veya kurumundan emekli maaşı almıyor olmak gerekmektedir.

Başvuru ve süreçle ilgili detaylı bilgi resmi PTT kanalları aracılığıyla iletilecektir. Güncel gelişmelerden haberdar olmak kayıt sürecinde önemli bilgiler sağlamaktadır.