KPSS'den 55 puan üzeri alan işi kaptı! Kamu personeli alımı yapılacak

KPSS'den en az 55 puan alan kamu personeli oluyor! Bu üniversite kamu personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvuru şartları nelerdir? Hangi nitelikte memur alımı gerçekleşecek? Başvuru süreci nasıl ve nereye yapılacak? İşte detaylar.

KPSS'den 55 puan üzeri alan işi kaptı! Kamu personeli alımı yapılacak

10 farklı unvana sözleşmeli memur alımı için talep kamuoyuna duyuruldu. Adaylar KPSS puanı 55 ve 60 ile başvurabilirler.

Uşak Üniversitesi Rektörlüğü bugün yeni sözleşmeli personel alımı duyurusunu duyurdu. Mülakatsız KPSS sonuçlarına göre atama gerçekleşecektir. KPSS (B) grubu puanlarına göre hiçbir yazılı ve sözlü sınava tabi tutulmadan 55 sözleşmeli personel alımı yapılmaktadır.

kamu

KAMU PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen koşulları taşımaları, 7315 sayılı Güvenlik ve Arşiv Araştırma Kanunu uyarınca yapılan arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları ve aylık almamaları gerekmektedir. Başvuru sonunda 40 (kırk) yaşından küçük, Koruma ve Güvenlik Görevlisi olması durumunda 35 yaşından fazla olmaması ve kampüs dışından, kampüs dışında vardiyalı çalışmaya engeli bulunmamak.

MEMUR ALIM BAŞVURU NİTELİKLERİ

-6 Büro Personel alımı yapılacaktır. Lisans 2022 KPSS P3 (en az 60 puan) almak ve YÖK herhangi bir lisans programından mezun olmak.

-1 Büro Personel alımı yapılacaktır. Lisan 2022 KPSS P3 (en az 60 puan) ile YÖK herhangi bir lisans programından mezun olmak, MEB onaylı İşaret dili programı bitirme belgesi (en az 120 saat), MEB onaylı İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi Belgesine sahip olmak.

-2 Büro Personeli alımı yapılacaktır. Lisans 2022 KPSS P3 (en az 6, puan) YÖK herhangi bir yabancı dil (İngilizce) eğitimi veren lisans programından mezun olmak. Başvuru tarihinden önce 3 yıl içinde alınmış olmalı ve YDS sınavından en az 85 puan almış olmak.

-5 Büro Personeli Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 55 puan) Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve İdari Asistanlık, Sekreterlik, Ofis Teknolojisi ve Yönetimi veya Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlık eğitim programlarından mezun olmak.

-5 Büro Personeli Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 55 puan) Herhangi bir üniversitenin muhasebe, Bilgisayar Destekli muhasebe, bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulamaları, muhasebe ve vergi uygulamaları veya işletme muhasebesi önlisans programlarından mezun olmak.

-1 Büro Personeli Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 55 puan) Üniversitenin bilgisayar programcılığı önlisans programından mezun olmak. En az 3 (üç) yıl büro personeli olarak çalışmış olmak. SGK hizmet bildirimini içeren belge (e-Devlet Kapısı’ndan alınan QR kodlu). ISO 9001:2015 kalite sistemi temel ve dokümantasyon eğitim sertifikasına ve yükseköğretim kurumlarının kalite sistemi deneyimine sahipsiniz.

-2 Büro personeli için lisans 2022 KPSS P3 (en az 60 puan) Herhangi bir üniversitenin lisans programından mezun olmak. Excel ve Word sertifikalarına sahip olmak.

-1 Spor Uzmanı Lisans 2022 KPSS P3 (en az 60 puan) Bir yükseköğretim kurumunun beden eğitimi ve Spor yüksekokulu ya da Spor Bilimleri Fakültesi lisans bölümlerinden mezun olmak. Kadın olmak. İlan tarihinde en az bronz seviye cankurtaran sertifikasına sahip olmak.

-1 Tekniker (Çevre) Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Çevre, çevre kirliliği ve kontrolü, çevre koruma, çevre koruma ve kontrolü, kimya, kimya teknolojisi, laboratuvar, laboratuvar teknolojisi, atık yönetimi yüksekokulu, çevre temizlik ve denetimi ön lisans programlarından mezun olmak. Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına istekli olmak. En az B sınıfı (manuel) ehliyetiniz var.

-1 Tekniker (Kimya) Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Kimya, kimya teknolojisi, laboratuvar ve laboratuvar teknolojisi alanlarındaki önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az B Sınıfı (Manuel) sürücü ehliyetine, seyahat etme ve/veya arazide çalışma becerisine sahip olmak.

-1 Tekniker (Bilgisayar) Ön Lisans 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Herhangi bir üniversitenin Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Programlama, Bilgi Teknolojileri ve Programlama, Ağ Teknolojileri ve Programlama veya Bilgisayar Bilimleri önlisans programlarından mezun. PHP veya .Net programlama dillerini bildiğinizi belgelemek.

-1 teknisyen (elektrik elektronik) ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumunun herhangi bir bölümünden mezun, en az 2 (iki) yıl asansör bakım onarım tecrübesine sahip ve SGK hizmet sicili (QR'si olan) kodu belgenin elektronik devlet portalından alınır). Mesleki yeterlilik belgeniz veya yeterlilik belgesi olmak. Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-2 Teknik (İnşaat) ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının inşaat teknolojisi uzmanlığı mezunları. Mesleki yeterlilik belgeniz veya yeterlilik belgenizin olması gerekiyor. İnşaat alanında en az 3 (üç) yıllık iş tecrübeniz bulunma şartı. SGK bakım raporu belgesi (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur). Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-1 Teknisyen (bilişim) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun, en az 3 (üç) yıl ağ ekipmanları kablo işi, bilgisayar kurulumu, kontrolü, Kamera kurulumu ve benzeri ekipmanlar. e-Devlet Kapısı'ndan alacağınız SGK hizmet belgesi ile deneyiminizi QR kod ile belgeleyin. Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-1 Teknisyen (mobilya) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Ahşap teknolojisi veya mobilya ve iç mekan tasarımı konusunda uzmanlaşmış bir mesleki ve teknik liseden mezun olmak. Bu alanda en az 3 (üç) yıllık deneyime sahip olmak. SGK bakım raporu belgesi (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur). Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Laboratuvar) 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Yüksekokulların herhangi bir sağlık laboratuvarı, tıbbi laboratuvarı veya tıbbi laboratuvar teknolojisi eğitim programından mezun olmak.

-1 Sağlık teknikeri (ağız ve diş sağlığı) 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Ağız ve diş sağlığı, ağız ve diş sağlığı veya ağız ve diş sağlığı alt alanında yüksek öğrenimden mezun olmak.

-3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Önlisans 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) Yükseköğretimin herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Erkek olabilmek için 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmeti Kanununun 10. maddesindeki şartları taşıyor olmak. Askerlik görevini tamamlamış olmak. 170 cm'den kısa olmamak.

-10 Destek personeli (Hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Lise veya dengi lise mezunu olmak. Kampüslerimizin tamamında iç ve dış mekanlarda görevlerini sürekli olarak yerine getirmelerine engel olacak herhangi bir bulaşıcı hastalık, bedensel veya zihinsel engel bulunmamak.

-1 Destek personeli (hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Lise veya dengi lise mezunu olmak. Mobilya sektöründe mesleki yeterlilik belgesine veya 3308 Sayılı Kanuna göre Ustalık Belgesine sahip olmak. (Meslek lisesi ve benzeri ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar için bu şart aranmamaktadır.) Mobilya sektöründe en az deneyim sahibi olmanız gerekmektedir. (3yıl). SGK Hizmet Dökümü (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur). Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-1 Destek personeli (hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Lise veya dengi lise mezunu olmak. Alüminyum ve demir marangozluk alanında mesleki yeterlilik belgesine veya 3308 sayılı Kanuna göre Ustalık Belgesine sahip olmak. (Meslek lisesi ve benzeri ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar için bu şart aranmaz.) En az 3 (üç) yıl deneyime sahip olmak. SGK Hizmet Dökümü (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur) belgelendirmek. Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmalarına uygun olmak.

-1 Destek personeli (hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Lise veya dengi lise mezunu olmak. 3308 Sayılı Kanuna göre mesleki kaynak belgesi veya yeterlilik belgesine sahip olmanız gerekmektedir. (Meslek lisesi ve benzeri liselerden mezun olanlarda bu şart aranmaz.) En az 3 (üç) yıllık mesleki deneyime sahip olmak. SGK Hizmet Dökümü (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur) belgelendirmek. Seyahat etmeye ve/veya saha çalışmasına elverişli olmak.

-3 Destek personeli (hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Ortaöğretim veya dengi lise mezunu olmak. Bahçe Bitkileri, Bahçıvanlık/Peyzaj Bahçıvanlığı/Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Bakımı/Park Bahçe ve Bahçe Bakımı/Park ve Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olmanız veya en az 2 (iki) yıllık iş tecrübesine sahip olmanız gerekmektedir. SGK Hizmet Dökümü (elektronik yönetim portalında QR kod ile) belgelendirmek.

-1 Destek personeli (hizmetli) Ortaöğretim 2022 KPSS P94 (en az 60 puan) Lise veya dengi lise mezun olmak. Zor ve tehlikeli işlerde (ağaç kesme, taşıma, çim biçme, ürün dikme ve dikimi vb.) çalışmaya engel olacak sağlık sorunları bulunmamak. YÖK kurumlarından alınmak şartı ile Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği ya da Bitkisel üretim, hayvansal üretim, bilgisayar kullanımı, arıcılık alanında sertifikaya sahip olmak. Eski E, Yeni D ya da B ve F sınıfı ehliyete sahip olma şartı aranmaktadır.

-2 Destek personeli (aşçı) önlisans 2022 KPSS P93 (en az 60 puan) YÖK aşçılık bölümü, hazır ve aşçılık, mutfak yönetimi, pişirme teknikleri, gastronomi ve mutfak sanatları konularında herhangi bir yüksek öğrenimi tamamlamış olmak. Görevlerini sürekli olarak yapmasını engelleyebilecek bulaşıcı bir hastalık veya sürekli temizlik vb. yapmasını engelleyebilecek, hiçbir engeli olmayan bir hastalık. En az 5 (beş) yıllık mutfak tecrübeniziz olması. SGK hizmet dökümü (elektronik yönetim portalında QR kod ile mevcuttur.)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIM BAŞVURU SÜRECİ

Uşak Üniversitesi kamu personel alımı bugün başladı. 19 Nisan 2024 tarihine kadar dönem sonuna kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Adaylar, başvuruda istenen belgelerle birlikte Uşak Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunabilirler.