KPSS şartı aranmıyor! TÜRKSAT bu kadrolara yüksek maaşlı personel alımı yapacak

KPSS şartsız işe alım dönemi başlıyor! TÜRKSAT yayımladığı yeni bir ilanda KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağını duyurdu. 10 farklı pozisyonda işe alıma hazırlanan TÜRKSAT, tüm şartları ve başvuru detaylarını da açıkladı. İşte Mayıs 2024 TÜRKSAT işe alım ilanı ve başvuru şartları...

KPSS şartı aranmıyor! TÜRKSAT bu kadrolara yüksek maaşlı personel alımı yapacak

Personel alımları tam gaz yayımlanmaya devam ediyor! Önümüzdeki haftalarda yapılması beklenen sağlık personeli ve öğretmen atamalarına ek olarak çeşitli firmalar da ilanlar yayımlamaya başladı. Bu kapsamda TÜRKSAT da 10 farklı alanda personel alacağını duyurdu! Peki nasıl? Şartlar neler ve hangi pozisyonlarda TÜRKSAT alım yapacak? 

TÜRKSAT’tan yapılan yeni bir açıklamada işe alım yapılacağı kaydedildi. 10 farklı pozisyonda çeşitli sayılarda personel alacak olan TÜRKSAT, kaç kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı. 2024 yılında KPSS sınavı şartsız olarak alımının yapılacağı adaylarla ilgili başvuru şartları da aktarıldı. 

2024 TÜRSAT personel alım ilanı yayında! 

Personel ihtiyacını karşılamak üzere bir ilan yayımladığını duyuran TÜRKSAT Mayıs ayında KPSS şartsız alım yapacak. 10 farklı pozisyonda istihdam edecek olan personellerle ilgili şartları aktaran TÜRKSAT, lise mezunu adaylar için de kadro açtı. Başvuruların yalnızca çevrimiçi olarak yapılacağını vurgulayan kurum, adayların istihdamının Ankara’da sağlanacağını kaydetti. 

Başvurular devam ediyor

türksat

Bilişim sektöründe gerçekleştirilecek olan alımlar için başvuru süreci devam ediyor. İlan edilen kadrolara göre başvurular, son başvuru tarihi olan 31 Mayıs’a kadar tamamlanmak zorunda. Başvuru ekranı ise TÜRKSAT Kariyer üzerinde yer alıyor. 

TÜRKSAT personel ilanı başvuru şartları neler? 

TÜRKSAT’ın yapacağı alım kapsamında personellerde aranan başvuru şartları da açıklandı. İşte TÜRKSAT’ın iş ilanına başvuru yapabilmek için adayların sağlaması gereken şartlar: 

* Kamu haklarından mahrum olmamak

* İşe alınan adayın çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık problemi bulunmamak 

* Alımı planlanan adaya yönelik yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak

* Daha önce herhangi bir suçtan hüküm giymemiş olmak

* 01.01.1980 yılı ve sonrasında doğmuş olmak 

TÜRKSAT hangi pozisyonlarda personel alacak? 

Ankara’da istihdam edilmek üzere yayımlanan ilana göre alımı yapılacak olan pozisyonlar ve personel sayıları şöyle belirlendi: 

türksat

KPSS şartı aranmayacak! 

Başvurularda adaylardan KPSS puanı istenmeyecek. Başvurular, diploma ve yabancı dil puanı ile değerlendirilecekler. 

Eğitim şartı ne? 

Başvuru yapacak olan adayların en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Bu bölümler arasında mühendislik de yer almaktadır. Ayrıca adayların ilgili alanda en az 4 yıllık çalışma tecrübesin sahip olmaları da gerekmektedir. 

Dikkat, yabancı dil şartı var! 

Başvuru sahiplerinde İngilizce şartı da aranacak. Adaylardan, İngilizce dilinde geçerli bir yabancı dil sınavından en az 80 puan almış olmaları istenecektir.