KPSS puan şartını sağlayan İzmir'deki o üniversitede işe başlıyor! Çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu

İş arayan adaylara müjde! Üniversite bünyesine personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

KPSS puan şartını sağlayan İzmir'deki o üniversitede işe başlıyor! Çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımlarını başlattı! Başvuru şartları açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMLARI

Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından yapılan son duyurulara göre üniversite bünyesine büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, teknisyen, diyetisyen, hemşire, sağlık teknikeri, spor uzmanı, destek personeli alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. madde kapsamında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçmiş bile olsa kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı, anayasal düzene karşı, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, malvarlığı aklama, kaçakçılık suçlarından mahrum olmaması, 

dokuz eylül üniversitesi personel alımları başladı

erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması şartlarının taşınması gerekiyor. Aynı zamanda başvuru yapacak adayların 2022 KPSS puanının başvuru yapılacak kadroya göre asgari puanı almış olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık maaşı almaması, vardiyalı çalışma sistemine uygun olunması, İzmir merkez ve ilçelerde çalışmayı kabul etmesi şartlarının da taşınması gerekiyor. Başvurular 24 Kasım tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığı'na şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecek. Adaylar yalnızca bir kadro için başvuru yapabilecek, birden fazla kadro için başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak.