KPSS 60 puan ile personel alımı! Bakanlık yeni personellerini arıyor!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yeni personel alımı için harekete geçti. İki farklı pozisyon için başvurular başladı. Gerekli iş ilanı süreci ve SYDV'nin ilan detayları haber içeriğimizde...

KPSS 60 puan ile personel alımı! Bakanlık yeni personellerini arıyor!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Aile Destek Merkezi'nin Yeni ADEM Projesi kapsamında, Proje Koordinatörü ve Temizlik Görevlisi pozisyonları için işe alım yapacağını duyurdu.

PERSONEL ALIMI

PROJE KOORDİNATÖRÜ İHTİYACI!

Proje Koordinatörü pozisyonu için adayların başvurularında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından yoksun olmamaları ve 2022 veya 2023 yıllarındaki Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (KPSS) P3 puan türünde en az 60 puan almış olmaları şart koşuluyor.

Adayların, üniversitelerin eğitim fakültelerinden ya da pedagojik formasyon almış olmak şartıyla fen edebiyat fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor. Psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, sosyoloji, çocuk gelişimi veya sosyal hizmet alanlarında lisans derecesine sahip olmaları da kabul ediliyor. Ayrıca, başvuru sahiplerinin 18-45 yaş aralığında ve kadın olması gerekmektedir.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARANIYOR!

Temizlik Görevlisi pozisyonu için adayların lise mezunu olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları ve 18 ile 45 yaşları arasında olmaları gerekmektedir. En az lise mezunu olmak şarttır.

KIZILCAHAMAM SYDV PERSONEL ALIMI KILAVUZU

Kızılcahamam SYDV personel alımı için başvurular, 29 Temmuz'a kadar devam edecek olup, başvurular şahsen Kızılcahamam SYDV'ye yapılacaktır.