Kızılay yeni personellerini arıyor! Lisans mezunları için işte diğer şartlar

Kızılay kariyer adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasıyla yeni personel alım ilanları duyuruldu. Başvuruların internet üzerinden alınmaya başladığı bu ilanlar için detaylı bilgileri sizler için derledik. İşte Kızılay’ın personel alımı yapacağı pozisyonlar ve başvuru şartları...

Kızılay yeni personellerini arıyor! Lisans mezunları için işte diğer şartlar

Kızılay’ın personel alımı yapacağı pozisyonlar ve başvuru şartları belirlendi. Kızılay’ın yayımladığı personel alım ilanında finans yönetimi sorumlusu pozisyonu için aranan şartlar şu şekilde:

KIZILAY PERSONEL ALIM DETAYLARI

kızılay

Eğitim: Lisans mezunu.

Deneyim: İlgili alanda tercihen 2 yıl deneyim.

Dil Bilgisi: Tercihen iyi düzeyde İngilizce (okuma, yazma ve konuşma).

Bilgisayar Yetkinliği: İyi düzeyde MS Office ve Office 365 uygulamaları bilgisi. SAP (FI vb.) ilgili finans modüllerine hakim.

Ek Beceriler: Risk yönetimi bilgisi, iş birliği ve takım çalışmasına yatkınlık, etkili iletişim becerisi, planlama ve organizasyon yeteneği.

Diğer Şartlar: Seyahat engeli bulunmayan, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli.

Başvuru Süreci

Kızılay’ın personel alım ilanlarına başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adaylar, Kızılay’ın resmi kariyer sitesi olan https://basvuru.kizilaykariyer.com/jobs adresinden online başvurularını gerçekleştirebilirler.