Kamuda çalışmak isteyene dev fırsat! Bakanlığa 10 kadroda personel alımı!

Kamuya 10 farklı pozisyon için işe alım süreci sona eriyor. Adli tıp memurlarına yönelik başvuru şartları, gereksinimler ve kontenjanları hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında.

Kamuda çalışmak isteyene dev fırsat! Bakanlığa 10 kadroda personel alımı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu'na memur alımı yapılıyor. 80 kadroya farklı branşlardan atama yapılacaktır. Sözleşmeli memur alımı ise; Koruma ve Güvenlik Görevlisi, İnfaz ve Koruma Memuru, Hizmetli, Şoför, Tekniker, Laborant, Büro Personeli, Hemşire, Psikolog , Biyolog, Mühendis” branşlarına yapılacaktır.

Başvuru Genel Şartları

Adayların 657 DMK şartlarını taşıması, TC vatandaşı olması, 35 yaşını aşmamış olması, gerekmektedir. Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru “İKM” alımında 30 yaşını aşmamış olması, askerlikle bir ilişiğinin olmaması, Türk Ceza Kanununa göre suçlardan hüküm giymemiş olması, kişinin bu mesleği düzenli olarak yapmasına engel olacak bir akıl hastalığının bulunmaması, medeni haklardan mahrum kalmaması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç elde etmiş olması gibi koşullar bulunmaktadır.

"Memur alımları başvuru nitelikleri"

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında 7 kadroya erkek alımı yapılacak. Lise mezunları başvuru yapabilirler. Özel güvenlik görevlilerinin üzerinde "silahlı" yazan kimlik belgesine sahip olması ve boyunun 170 cm'yi geçmemesi gerekmektedir.

İnfaz ve Koruma Memuru alımında 1 kadroya kadın alımı yapılacak. Lise mezunları başvuru yapabilirler. Boyu 160 cm'den uzun olmamalı ve görevlerini sürekli olarak yerine getirmesine engel olacak akıl sağlığı sorunu yaşamamalıdır.

Destek personeli (hizmetçi) alımında lise mezunları 27 pozisyona başvurabiliyor.

Lise mezunları 2 pozisyon için Destek Görevlisi (Şoför) pozisyonuna başvurabilmektedir. Yeni bir E Sınıfı ehliyet ve D Sınıfı ehliyet gereklidir.

Tekniker (Bilgisayar) alımında 1 kadroya Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı “İnternet”, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans mezunu olanlar başvuru yapabilir.

Laborant alımında 11 kadroya Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Tıbbi Labotatuvar Teknikleri önlisans mezunu olanlar başvurabilir.

Büro Personeli alımında 11 kadroya Ekonomi, İktisat, İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi, Uluslararası Ekonomi, İşletme-Ekonomi, Ekonomi ve Finans, İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, İşletme Bilgi Yönetimi, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Kütüphanecilik, Bilgim Belge Yönetimi veya Arşivcilik lisans mezunları başvuru yapabilirler.

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri ile Paramedik mezunları 13 açık hemşirelik pozisyonuna başvurabilmektedir.

Üniversitelerin psikoloji bölümü mezunları 2 adet açık psikolog kadrosuna başvurabilmektedir.

Biyoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyomühendislik, Tıbbi Biyoloji, Biyolojik Bilimler mezunları Sağlık profesyonelleri Biyolog pozisyonuna başvurabilirler.

Üniversitelerin mekanik veya mekatronik alanında uzmanlaşan mezunları 4 teknik pozisyona başvurabilmektedir.

Adli Tıp Kurumu memur alımı süreci

Adli Tıp Kurumu merkez ile aşra teşkilatlarında görev yapacak 80 kamu görevlisinin işe alım evrakları ve işlemlerinin 11 Ağustos 2024 tarihi de dahil olmak üzere imternet üzerinden yürütülmektedir.

Adli Tıp Kurumu'na memur alımı

Adli Tıp Kurumu'na memur alımı

Adli Tıp Kurumu'na memur alımı

Adli Tıp Kurumu'na memur alımı

Adli Tıp Kurumu'na memur alımı