Ayda 10.645 TL öderim diyenler! Devletten 1.5 milyon TL'lik süper kredi!

Ziraat Bankası, kendi evinin sahibi olmak isteyenlere kampanya başlattı. Banka tarafından başlatılan kampanya devlet destekli olup toplamda 1,5 milyon TL kredi sunulmaktadır. Yeni kredi seçeneğiyle aylık taksitler 10.643 TL'den başlıyor. Düşük faiz oranları ve uzun vadeli geri ödeme seçenekleriyle konut kredisi kullanmak isteyenler için cazip fırsat olarak görülüyor.

Ayda 10.645 TL öderim diyenler! Devletten 1.5 milyon TL'lik süper kredi!

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrasında borç verme faizleri yüksek seviyelere ulaştı. Bu durum ev sahibi olmak isteyen ya da ihtiyaç kredisi almayı düşünenler için zorluk teşkil ediyor. Ancak Ziraat Bankası bu sorunu çözmek için düşük faize sahip konut kredisi kampanyası başlattı. Banka, 1,5 milyon TL tutarında devlet destekli konut kredisi sağlayarak vatandaşlara kendi ev sahibi olma imkanı sağlayacak.

"1,5 milyon TL devlet destekli konut kredisi"

Ziraat Bankası, yükselen  faiz oranlarına rağmen ev sahibi olma hayali kuran müşterileri için konut kredisi kampanyasının startını verdi. Kampanya kapsamında 150 aya varan vade seçenekleriyle 1,5 milyon TL tutarında kredi kullandırılacak. Aylık taksit tutarı ise 10.643 TL şeklinde belirlendi. Bu kredi ev alıcılarına uzun vadeli, uygun fiyatlı bir finansman seçeneği sunmaktadır.

Ortak Konut Kredisi Kampanya Detayları

Ayda 10.645 TL öderim diyenler! Devletten 1.5 milyon TL'lik süper kredi!

Ziraat Bankası, alt ve orta gelir grubuna yönelik konut sahibi olmayı desteklemek amacıyla toplu konut kredisi kampanyası da başlattı. Bu promosyon 5 kişinin bir araya gelerek konut kredisinden yararlanmasına olanak tanıyor. Ortak kredinin avantajı kişi başı aylık ödemelerin daha düşük olması ve ev bütçenizi zorlamadan konut kredisi alabilmenizdir.

Ortak konut kredisine başvurular 30 Ağustos'a kadar devam edecek. Kredi alabilmek için düzenli geliri olan 5 kişinin bir araya gelmesi gerekmektedir. Kredi tutarı, evin ekspertiz değeri ve aynı zamanda da BDDK tarafından belirlenmiş olan kredi tutarına göre belirleniyor. Kredi kapsamındaki gayrimenkul üzerine ipotek çekilmektedir ve gerektiğinde ek teminat istenebilmektedir. Bireysel kredi kullanan müşterilerimize hayat sigortası, konut sigortası, deprem sigortası şeklinde sigorta ürünlerini de sunuluyor.