Sıfır otomobilde kuyruk edecek kampanya! Fiyatı 120 bin TL birden düştü!

Honda, 2024 model yılı için City ve Civic modellerinde büyük indirimler yaparak dikkat çekti. Özellikle Honda City'nin bazı Fiat Egea Sedan versiyonlarından daha ucuz olması, otomobil alıcıları için cazip bir fırsat sunuyor. Civic modelinde ise 120.000 TL'ye varan indirimler mevcut. Honda'nın bu agresif fiyat politikası, Fiat Egea'nın tahtını kaybetmesine neden oldu ve otomobil piyasasında önemli bir değişime yol açtı.

Sıfır otomobilde kuyruk edecek kampanya! Fiyatı 120 bin TL birden düştü!

120 BİN LİRA İNDİRİM: PİYASADAKİ EN UCUZ ARTIK O…

Honda, Türkiye de en popüler araçlar arasında yer alıyor. Özellikle de City ve Civic modelleri dikkat çekiyor. Son zamanlarda da Honda City'nin bazı Fiat Egea Sedan modellerinden daha uyguna satıldığı oldukça hondaya ilgiyi arttırdı. Civic modelinde ise 120.000 TL'ye varan indirimler sıfır araç alacakların iştahını kabartyor. İşte detaylar…

araç

Honda, 2024 model yılı için City ve Civic modelleri indirimleri ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. En uygun araba kategorisinde lan Fiat Egeaların tahtını elinden alan Honda Civic ler uygun fiyatı ve indirimiile dikkatleri üzerine çekiyor.

Örneğin City modelinin fiyatı 1.255.000 TL iken, Fiat Egea Sedan Easy modelinin fiyatı 1.305.900 TL'den başlıyor. Bu da en uygun arabaların şimdilik Honda olduğunu ortaya koyuyor. Bu da araç piyasasının bir nebze olsun hareketlenmesini sağladı.

Fiat Egea Sedan Easy 2024 model yılı 1.6 M.Jet 130 HP DCT otomobil, kampanyalı fiyatı ile 1.305.900 TL'den satılıyor. Honda City 2024 model yılı 1.5 L VTEC versiyonlu otomobil 1.255.000 TL'den alıcı buldu.

Honda City modelinin bazı Fiat Egea Sedan versiyonlarından daha ucuz olması ve Civic modelinde indirim yapılması, bu otomobillerin güncel fiyat listesi merak uyandırıyor.