İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı! KPSS sonuç belgesini alan koşacak

İşsizlikten yakınan vatandaşa istihdam haberleri peş peşe geliyor. O belediyeden istihdam edilmek üzere personel alımı olacağına dair duyuru geldi. İşte detaylar…

İzmir Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı! KPSS sonuç belgesini alan koşacak

Bayram öncesi iş arayan vatandaşa müjde. Yüzleri güldürecek yeni bir istihdam haberi o belediye den geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA MEMURU ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi polis alımı başvuru tarihi ve koşullarını açıkladı. İşte alımla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…

İZMİR BB ZABITA MEMURU ALIMI GENEL ŞARTLARI VE KADRO DETAYLARI

İzmir BB Zabıta Memuru alımına başvurmak isteyen adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması ve belirli suçlardan hüküm giymemiş olması gerekiyor.

Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir.

 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan 23 erkek, 3 kadın polis, yargı bölümü mezunlarından ise 8 erkek, 2 kadın polis memuru alınacak.

ZABITA MEMURU BAŞVURU BELGELERİ

Başvuru yaparken Nüfus cüzdanı, diploma, ehliyet fotokopisi, KPSS sonucu belgesi, askerlik durum belgesi, görevlerini yapmalarına engel bir durum bulunmadığına dair beyan, son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf ve başvuru formu istenecektir.

İZMİR BB ZABITA MEMURU ALIMI BAŞVURU YERİ VE TARİHİ

Başvurular 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında doğrudan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü'ne yapılacaktır. Posta veya elektronik başvurular kabul edilmeyecektir.

ZABITA MEMURU SINAV VE DEĞERLENDİRME

Sözlü ve uygulamalı sınav, 16-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Sözlü sınavda Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi, 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu ve yerel yönetimlere ilişkin temel kanunlar yer alacaktır. Uygulama sınavında teknik bilgi ve becerilerin yanı sıra atletik dayanıklılık da ölçülecek. Sonuçlar Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yayınlanacak. Detaylı bilgi ve başvuru için İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.