İZELMAN personel alımı başladı! En az lise mezunu olanlara iş fırsatı doğdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZELMAN Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş.'nin bünyesine personel alımı yapılacak. Adaylar başvuru koşullarını araştırıyorlar. Peki, Başvuru şartları nelerdir, kimler başvurabilir? Başvuru nereye ve nasıl yapılır?

İZELMAN personel alımı başladı! En az lise mezunu olanlara iş fırsatı doğdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iştirak şirketlerinden İZELMAN Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş., personel ihtiyacının karşılanması amacıyla alım ilanı yayımladı. Şirket, yönetici sekreteri ve ofis personeli pozisyonu için toplam 4 kişiyi işe alacağını duyurdu.

İZELMAN'A PERSONEL ALIMI: 2 Ünvan için çalışan alınacak!

Başvuru alınan ilanlara göre 1 yönetici sekreter ve 3 ofis elemanı alımı yapılacaktır. Yönetici Sekreterlik pozisyonunda en az 1 yıl tecrübe aranırken ofis personeli pozisyonu için herhangi bir tecrübe aranmamaktadır. Başvuru yapacak adayların en az lise diplomasına sahip olmaları gerekmektedir.

İZELMAN personel alımı başladı

NEREYE VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İZELMAN Genel Müdürlüğü'ne 5 Haziran ile 7 Haziran 2024 tarihlerinin arasında sabah 08.00 - 18.00 saatleri arasında doğrudan başvuruda bulunabilirsiniz. Kayıt şartları kapsamında başvuru sahiplerinin TC vatandaşı olduklarını ve 5510 Sayılı Kanun uyarınca emeklilik şartlarını karşılamadıklarını kanıtlamaları gerekecektir.

Kılavuz bilgilerine https://media.iskur.gov.tr/90112/izmir-izelman-genel-hizm-otop-oz-eg-itf-sag-hizm-tic-a-s-07-06-2024.pdf adresinde ulaşabilirsiniz..