İş arayanlar 74.250 TL’yle işi başlıyor! Hemen 5 dakikada başvurabilirsiniz

İş arayışındaki kişilere sevindirici haberler var! Tam 74.250 Türk Lirası maaş paketiyle yeni personel alımları yapılacak…

İş arayanlar 74.250 TL’yle işi başlıyor! Hemen 5 dakikada başvurabilirsiniz

Gençlik ve Spor Bakanlığı, genişleyen kadrosuna katılacak yeni yüzler arıyor. Açıklanan bilgilere göre, bakanlık tarafından seçilecek olan şanslı adaylar, piyasa koşullarının çok üzerinde, tamı tamına 74 bin Türk Lirası maaşla ödüllendirilecekler.

Başvuru koşulları ve süreci hakkında merak edilen tüm bilgiler ise şu şekilde:

Gençlik ve Spor Bakanlığı, teknoloji ekibini güçlendirmek için sözleşmeli pozisyonlarda görev alacak bilişim uzmanları arıyor. Seçilecek adaylara, piyasa değerinin üzerinde bir maaş olan 74.250 TL'den başlayıp 111.375 TL'ye kadar çıkabilecek bir ücret teklif edilecek.

Başvuru sürecinde, adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları şartı aranacak. Bakanlığın bilişim kadrosuna katılmak isteyenler, 6 Mayıs 2024 tarihinde başlayıp 17 Mayıs 2024'e dek sürecek başvuru döneminde, e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Kariyer Kapısı üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

iş ilanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı İş Alımında Başvuru Şartları

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde yer alan genel şartları yerine getiren adaylar,

b) Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik veya endüstri mühendisliği gibi dört yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olanlar ya da bu alanlarda Yükseköğretim Kurulu tarafından denkliği onaylanmış yabancı üniversite diplomalarına sahip olanlar,

c) Mühendislik, fen bilimleri, edebiyat, eğitim bilimleri gibi alanlarda eğitim almış olanlar, ayrıca bilgisayar ve teknoloji ile ilgili dört yıllık eğitim veren diğer bölümlerden, istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olanlar da başvuruda bulunabilirler. (Belirtilen bölümlerden mezun olanlar için aylık sözleşme maaş limiti en fazla iki katına kadar çıkabilir.)

d) Yazılım geliştirme, tasarım ve süreç yönetimi gibi alanlarda en az üç yıl, diğer alanlarda ise en az beş yıl profesyonel deneyime sahip olmak,

e) En az iki modern programlama dilinde yetkinlik ve bilgisayar donanımı, ağ yönetimi ve güvenliği konularında bilgi sahibi olmak.