En az lise mezunu olmak yeter! Polisevlerine kamu işçisi alımı başlatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polisevlerine yeni personel alımı yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

En az lise mezunu olmak yeter! Polisevlerine kamu işçisi alımı başlatıldı

Polisevi bünyesine yeni personel alımları yapılıyor! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

POLİSEVİ PERSONEL ALIMLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son duyurulara göre Polisevi Şube Müdürlüğü bünyesine işçi alımı yapılacak. Başvurular 20 Mayıs ile 24 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecek. Başvurular İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ya da ALO 170 hattını arayarak kolaylıkla yapılabilecek. Başvuru yapacak adayların Bulaşıkçı kadrosu için 18-40 yaş arasında olması gerekiyor. Servi Elemanı Garson kadrosu için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması, yiyecek içecek hizmetleri alanında ustalık ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olunması; 

sinop polisevi personel alımları

Aşçı Yardımcısı kadrosuna başvuru yapmak için yiyecek içecek hizmetleri alanında ustalık ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Aşçı Yardımcılığı kurs sertifikasına sahip olunması, fırın bölümünde hamur açacak bilgiye sahip olması gerekiyor. Genel olarak başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, herhangi bir bulaşıcı hastalığı olmadığı ile ilgili tam teşekküllü devlet hastanesinden alınmış sağlık raporuna sahip olunması ve en az lise mezunu olunması şartlarının taşınması gerekiyor. Adayların kura işlemleri 30 Mayıs tarihinde saat 10:30'da Sinop Polisevi Şube Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonda yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilan numaraları şu şekilde; 00008299625, 00008299749, 00008299749.