En az lise mezunu olmak şart! KPSS 60 puanla memur alımı resmen başladı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar için yeni memur personel alımı başvurularını başlattı. KPSS 60 puanla başvuru yapılabilecek pozisyonlar için başvuru süreci ve tüm detaylar açıklandı. Ayrıntılar haberimizde...

En az lise mezunu olmak şart! KPSS 60 puanla memur alımı resmen başladı

Başvuru yapacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları şarttır. Adaylar, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmalıdır. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları KPSSP94, önlisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3 puan türü kullanılacaktır. Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamalıdır (askerliği yapmış, muaf veya tecil ettirmiş olmak).

ALIM YAPILACAK PERSONEL VE ŞARTLARI

iş

Büro Personeli (Erkek/Kadın): Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye Muhasebe lisans programlarından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Büro Personeli (Erkek/Kadın): Herhangi bir lisans programından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Temizlik/Bulaşık Görevlisi) (Erkek/Kadın): Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Park ve Bahçeler) (Erkek): Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, F sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Şoför) (Erkek): Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, D sınıfı sürücü belgesine ve psikoteknik belgesine sahip olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Bakım Onarım) (Erkek): Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Park ve Bahçeler) (Erkek/Kadın): Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Kadın): Herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve 2022 KPSS(B) grubu P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Başvuru Süreci

Adaylar, başvurularını üniversitenin web sayfasından çevrimiçi olarak e-devlet şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştireceklerdir. Çevrimiçi başvurunun tamamlanmasının ardından, sistem tarafından oluşturulan Başvuru Formu imzalanarak ekleriyle birlikte üniversitenin Rektörlük Genel Evrak Birimine şahsen teslim edilmelidir. Başvurular, 5 Haziran 2024 tarihine kadar kabul edilecektir.

Bu alım ilanı, 2024 yılında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından yayımlanan ilk sözleşmeli personel alım ilanıdır. İlgili adayların belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.