Büyükşehir Belediyesi personel alımını başlattı! İkamet şartı ve CV ile başvuru alınacak

Maddi sıkıntıların yanında yaşanılan işsizlik sorunu da vatandaşı isyan ettirdi. İşte o belediyeden iş arayan vatandaşa müjdeli haber geldi. Detaylar haberimizde…

Büyükşehir Belediyesi personel alımını başlattı! İkamet şartı ve CV ile başvuru alınacak

İşsizliğin önüne geçmek adına kamu kurum ve kuruluşlarından ardı ardına istihdam haberleri geliyor. İşte detaylar…

banka

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 103 PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Denizli Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Farklı meslek ve şartlarda kadrolu ve engelli personel alımı yapılacak ve kontenjanlar raporlanacak.

Denizli Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu'nun yakın zamanda yayımladığı personel alım ilanına göre Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ndeki açığı kapatmak için sürekli ve mevsimlik işçilik çerçevesinde başvuranlar arasından personel alımı yapacak. İşe alım için herhangi bir nitelik aranmamaktadır. Ayrıca başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak? Koşullar nasıl olacak?

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

2 Güvenlik Görevlisi alımı yapılacaktır.

8 vasıfsız İşçi alımı yapılacaktır.

1 Beden İşçisi alımı yapılacaktır.

1 Halkla lişkiler Görevlisi ( Lisans ) alımı yapılacaktır.

90 Beden İşçisi alımı yapılacaktır.

1 İdari İşler Müdürü alımı yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Denizli Belediyesi'nin alacağı bireysel adaylar genel olarak "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, vatandaşlıktan yoksun olmamak, askerlik hizmetini tamamlamasına engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmaması, askerlik hizmetini tamamlamış olmamak veya askerlikle herhangi bir ilgisinin bulunmaması" gibi koşullar geçerli aranmaktadır.

Ayrıca başvuru yalnızca Denizli iline yapılacak olup, ikamet şartı bulunmaktadır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Denizli Belediyesi Personel Alımı başvuru süreci duyurunun yayınlandığı günden itibaren başlıyor. Başvuru süresi 2 gündür.

Başvurular yalnızca CV ile yapılabilir. Adayların CV hazırlarken yeteneklerini ortaya koyan ek unsurları eklemeleri gerekmektedir. Hazırlayacağınız CV'yi [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ: 8 -10 MAYIS 2024 tarihlerine kadar geçelidir.