Bu meslekleri yapanların üniversitede işi hazır! Çok sayıda sözleşmeli personel alımı duyurusu geldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı duyurusu yaptı! İşte açılan kadrolar ve başvuru koşulları...

Bu meslekleri yapanların üniversitede işi hazır! Çok sayıda sözleşmeli personel alımı duyurusu geldi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, farklı alanlarda toplam 81 sözleşmeli personel alımı yapacak. Yayımlanan ilan kapsamında, üniversite bünyesinde büro personeli, destek personeli (şoför, hasta bakıcı, gassal, hizmetli), teknisyen, tekniker, psikolog, fizyoterapist, hemşire, veteriner, sağlık teknikeri, spor uzmanı (can kurtaran), odyolog, diyetisyen ve eczacı pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuruların 24 Kasım 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilirken, adaylardan istenen genel şartlar arasında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygun nitelikler taşımak, askerlik durumunu yerine getirmiş olmak, sağlık sorunları bulunmamak, kamu görevinden çıkarılmamış olmak ve tercih edilen pozisyonun gerektirdiği öğrenim düzeyine sahip olmak gibi kriterler bulunmaktadır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı

Başvuruların e-Devlet Kapısı üzerinden "Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" internet adresi üzerinden online olarak yapılabileceği vurgulanırken, şahsen başvuruların kabul edilmeyeceği ve posta ile başvuruların geçerli olmayacağı bilgisi paylaşılmıştır.

Ayrıca, başvuru tarihleri ve yerinin duyurusu da yapılarak adaylara başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiler sunulmuştur. Bu kapsamda, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin sözleşmeli personel alım sürecine ilişkin başvuru şartları ve prosedürleri, adaylara yönlendirme linkleri ile birlikte açıklanmıştır.