Belediyeye kadrolu kamu personeli alınacak! Diploma, sınav şartı yok

Giresun Güce Belediyesi, devlet idaresinden toplam 5 kadrolu çalışanı iki farklı iş için işe alıyor. İş başvuruları bugün başladı.

Belediyeye kadrolu kamu personeli alınacak! Diploma, sınav şartı yok

Giresun Güce Belediyesi bünyesine İnşaat Kalfası ile 4 Sıva İşçisi alımı yapılacak. . Noter çekilişi yoluyla toplamda 5 personel alımı gerçekleştirilecek. 5 kişi kadrolu olarak işe alınacak. Başvurulara, süreçlere ve koşullara haberimizde ulaşabilirsiniz.

Belediye çalışanları için başvuru süresi

Adaylar iş başvurusunu 14 Haziran 2024 tarihine kadar tamamlayabilirler. Noter çekilişine başvuru için gerekli koşulları sağlayan adaylar, son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlayabilirler.

Daimi memur alımı için başvuru belgeleri nelerdir?

İŞKUR'da yayınlanan 5 kişilik yeni işe alım başvurusunda bulunmak isteyen adayların lise mezuniyet belgesine veya inşaat mühendisliği alt dallarında MEB tarafından onaylanmış kurs belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Belediyeye kadrolu kamu personeli alınacak

Kadrolu memur alımında başvuru kriterleri nelerdir?

Giresu Güce Belediyesinde sıvacı ve şantiye şefi hizmetine başvurmak isteyen ve yaşları 18-55 arasında olan, Güce bölgesinde yaşayan, kamu haklarından mahrum olmayan, askere bağlı olmayan, çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan, liseyi inşaat mühendisliği alanında bitirmiş veya MEB onaylı kurs belgesine sahip olan adaylar başvurularını gönderebilirler. Başvuru yapacak adayların en az lise veya dengi bir eğitime sahip olmaları gerekmektedir.

İŞKUR iş ilan numarası (00008349432) Sıvacı alımı; En az ilkokul mezunu, en fazla üniversite mezunu.

İŞKUR İş ilan numarası (00008349394) Başvuru yapacak adayların erkek olması gerekmektedir.

Giresun Güce Belediyesi kamu çalışanı alımı için başvuru adresi

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden doldurabilirler. Şartları taşıyan adaylar, İŞKUR 170 numaralı telefon hattı, İŞKUR hizmet noktaları ve İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvurularını gerçekleştirebilirler..