Belediyeye en az ilkokul mezunu kamu işçisi alımı! Yüksek maaş ile istihdam edilecek

Muratpaşa Belediyesi tarafından resmen açıklandı. 20 işçi alımı olacak. KPSS Şartı Olmadan ilkokul mezunları bile dahil olacak.

Belediyeye en az ilkokul mezunu kamu işçisi alımı! Yüksek maaş ile istihdam edilecek

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile ilkokul mezunlarının dahil edileceği 20 personel alımı yapılacak. Personel Alımları genelinde genel olarak işe alım süreci takip edilerek çalışmalar düzenlenecek. Çalışmaya uygun görülen adaylar en hızlı şekilde işe alım yapacak. Genel olarak muratpaşa bölgesinde oturan ve bu bölgede uzun süredir ikamet eden adaylara öncelik tanınacak.

20 Personel Alımı Yapılacak! Başvurular Resmen Başladı

Son zamanlarda artan işsizlik ve iş bulamama sorunlarına bir nebze çözüm olmak adına belediyeler bazı personel Alımları yapmaya başladı. Yapılacak olan bu personel alımı ile hemen hemen tüm adayların kontrolleri yapılarak gerekli görülen durumlarda bizzat Belediyede görüşme sağlanacak. Görüşme yapacak adaylardan herhangi bir KPSS şartı aramadan en az ilkokul mezunu olması istenecek.

Belediyeye en az ilkokul mezunu kamu işçisi alımı! Yüksek maaş ile istihdam edilecek

Başvuru yapacak olan adayların muratpaşa belediyesine giderek bizzat başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Öte yandan online olarak bir başvuru mevcut değildir. Sadece ilkokul mezunu olarak belediyede çalışmanız da bu sayede mümkün kılındı.

Başvuru yapacak olan adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı da eklenmiştir. Ayrıca adli sicil kaydı ve ikamet belgesi gibi belgeleri de gerekli mercilere iletmesi gerekir. Başvuru sonrası kısa sürede başvurunuz cevap gelecektir.