Belediyeye büro personeli, şoför, halkla ilişkiler uzmanı alınacak! KPSS şartı aranmıyor

Efeler Belediyesi'ne bağlı Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, yeni ekip üyelerini bünyesine katmak için personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar ve aranan özellikler merak ediliyor. Adayların başvurularını hangi kanallar üzerinden ve ne şekilde gerçekleştirecekleri ise önemli bir soru. İşte bu konuda bilinmesi gerekenler...

Belediyeye büro personeli, şoför, halkla ilişkiler uzmanı alınacak! KPSS şartı aranmıyor

Efeler Belediyesi'nin ortaklığındaki Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, kadrosunu genişletmek üzere yeni takım arkadaşları arıyor. Açık pozisyonlar ve başvuru için gerekli nitelikler merak konusu. Adayların başvurularını hangi yollarla ve hangi yöntemlerle yapacakları ise önemli bir detay. İşte bu süreçle ilgili bilmeniz gereken tüm ayrıntılar...

Efeler Belediyesi, çeşitli pozisyonlar için ekip arkadaşları arıyor. Açık pozisyonlar arasında Büro Personeli, Genel İşçi, Çocuk Gelişimi Eğitmeni, Şoför ve Kargo Taşıyıcı, Yönetici Asistanı ve Basın İlişkileri ve Halkla İlişkiler Profesyoneli bulunmaktadır. İlgilenen adaylar, bu fırsatları değerlendirmek için başvuruda bulunabilirler.

Efeler Belediyesi personel alımı

Efeler Belediyesi Personel Alımında Açık Pozisyonlar

Efeler Belediyesi, farklı alanlarda görev alacak personeller aramaktadır. Adaylardan beklenen nitelikler şunlardır:

  •   Büro Personeli için 10 kişi; Aydın'da yaşamak, en az önlisans derecesine sahip olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak gerekmektedir.
  •   Genel Beden İşçisi pozisyonu için 5 kişi; Aydın'da ikamet etmek ve en az ilkokul mezunu olmak şarttır.
  •   Çocuk Gelişimi Eğitmeni için 1 kişi; ilgili önlisans veya lisans programlarından mezun olmak ve tercihen bir yıllık deneyime sahip olmak gerekiyor.
  •   Şoför ve Yük Taşıma görevi için 3 kişi; lise mezunu olmak, Aydın'da ikamet etmek ve SRC 2 ile SRC 4 sertifikalarına sahip olmak zorunludur.
  •   Yönetici Sekreteri için 2 kişi; ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmak ve tercihen bir yıldan fazla deneyime sahip olmak beklenmektedir.
  •   Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı için 1 kişi; Aydın'da yaşamak ve ilgili üniversite bölümlerinden mezun olmak, tercihen bir yıllık deneyim sahibi olmak gerekmektedir.

Her iki cinsiyet için de başvurular kabul edilmektedir. Efeler Belediyesi'ne katılmak isteyen adayların, belirtilen niteliklere uygun olmaları önemlidir.

Efeler Belediyesi bünyesindeki Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, çeşitli pozisyonlar için personel alım sürecini başlatıyor. Adaylar, 13 Mayıs'tan 16 Mayıs'a kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru kılavuzu ve detaylı bilgi için şu linki ziyaret edebilirsiniz: https://media.iskur.gov.tr/89311/aydin-zeybek-kres-enerji-turizm-insaat-tar-san-ve-tic-a-s-16-05-2024.pdf