Bankacı olmak isteyene Vakıfbank'tan müjde! KPSS'siz tek sınavla Vakıfbank personel alımı başladı

Vakıfbank tarafından yapılan bir duyuruda 1882 memur alımı yapılacağını bildirdi. Bu ilan ve işe alım koşulları hakkında daha fazla bilgi için haberlerimize göz atabilirsiniz.

Bankacı olmak isteyene Vakıfbank'tan müjde! KPSS'siz tek sınavla Vakıfbank personel alımı başladı

Vakıfbank'ta iş arayanlara sürpriz... Banka, çok önemli bir duyuru yaparak 1882 kişiyi işe alacağını açıkladı. Vakıfbank'ın kariyer sayfasındaki iş ilanlarına baktığınızda bankanın çeşitli pozisyonlara yönelik bankacı alımı aradığını göreceksiniz.

Banka personeli işe alım sürecinde KPSS puanı aranmamaktadır. Mevcut pozisyonların arasında ise Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur personel yer almaktadır.

Başvurular, 1 Kasım 2023 tarihinde kabul edilmeye başlanacak. Ayrıca adaylar 2 Aralık 2023'te sınava tabi tutulacaklar. Sınavlar ise Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Eskişehir ve Gaziantep'in de aralarında bulunduğu çeşitli illerde gerçekleştirilecek.

Vakıfbank KPSS'siz tek sınavla personel alımı

Bankanın sunduğu başvuru kılavuzunda çeşitli pozisyonlara başvuru için aşağıdaki bilgiler yer alıyor:

1. Müfettiş Yardımcısı: BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı olarak başvuru yapmak isteyenler bu seçeneklerden birisini seçmelidir.

2. Uzman Yardımcısı: Uzman Yardımcısı pozisyonu için başvurmak isteyen adayların Uzman Yardımcısı seçeneğini işaretlemeleri gerekmektedir.

3. Memur (Şube): Memur pozisyonuyla ilgilenen adayların bu seçeneği seçmeleri gerekiyor. İstanbul'da ikamet eden ve Yönetici (Müşteri İletişim Merkezi) pozisyonunda değerlendirilmek isteyen adayların da bu seçeneği işaretlemesi gerekmektedir.

4. Yönetici (Müşteri İletişim Merkezi): Müşteri İletişim Merkezi departmanında Yönetici pozisyonuna başvurmak isteyen adayların bu seçeneği işaretlemesi gerekmektedir.

KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

Adayların https://semsinav.ankara.edu.tr/ adresi üzerinden erişilebilen Ankara Üniversitesi Aday İşlem Sistemine kayıt olmaları gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra sınavla ilgili başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin tamamlanabilmesi için adaylar 200 TL tutarında olan başvuru ücretini aynı internet sitesi (https://semsinav.ankara.edu.tr/) üzerinden kredi kartı ya da banka kartı ile ödemeleri gerekmektedir.

KPSS başvuru şartlarından biri değildir. Ek şartlar arasında TC vatandaşlığı, 1 Ocak 1993 veya sonrasında doğmuş olmak ve belirlenen iş yerinde en az beş yıl hizmet etmek yer almaktadır.