Bakanlık 50 işçi alımı için ilana çıktı! 10 meslek için 50 kamu işçisi alınacak: Başvuru şartları...

İşçi alımı için başvurular başladı. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü personel alımına dair başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bakanlık 50 işçi alımı için ilana çıktı! 10 meslek için 50 kamu işçisi alınacak: Başvuru şartları...

Resmi Gazete'de yayımlanan ilan üzerine farklı kadrolarda personel alımını yapılacağını açıkladı. Sürekli işçi alımı yapılacağı bilgisi verilirken 17 Kasım'da sona ererken adaylar için geçerli olan şartlar yayınlandı.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'nde işçi kadroları açıklanırken adaylar 2 ay deneme süreli olarak yasal asgari ücretle görevlere başlatılacak. Kurum ve kuruluşlar üzerinde disiplin mevzuatı görevinden ya da meslekten ihraç olunmaması gerekiyor. İŞKUR tarafından bildirilen ve talep koşullarına uygun açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek Genel Müdürlüklerde sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Darphane personel alım

Atamaların yapılmasıyla beraber 30 gn içerisinde göreve başlamayanlar ve atama şartlarını taşımadığına bakılarak görece başlatılmayanların göreve başlayarak yedek listesi ilk sırada kişiden başlamak için koşulsuz oranlarda atama gerçekleşir.

NOTER KURA TARİHİ

İŞKUR üzerinden yer alan belgeler teslim edilerek kura öncesinde kontrolüyle beraber başvuru şartlarında tespit edilerek açık pozisyon 4 katından fazla olma durumunda kura yapılır.

Kura noter çekilişi 12.12.2023 günü saat 14.00'de Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürüğü'nde düzenlenir. https://www.darphane.gov.tr sayfası üzerinden duyurular yapılır.