Aylık 100 bin TL maaş veriliyor! Sınavsız şartsız kamu personeli alımı!

İş arayan adaylara müjde! Yeni personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Aylık 100 bin TL maaş veriliyor! Sınavsız şartsız kamu personeli alımı!

Üniversite bünyesine yeni personel alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ PERSONEL ALIMLARI

Türk Alman Üniversitesi tarafından yapılan son duyurulara göre üniversite bünyesine 106 bin TL maaşla personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, kadro için özel şartlara sahip olunması, muhakeme yeteneği ve temsil kabiliyeti olması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi, ekip çalışmasına yatkın olması şartlarının taşınması gerekiyor. KPSS puanı olmayan adayların puanları 70 olarak referans alınacak. 

türk alman üniversitesi personel alımları

Üniversite bünyesine Kıdemli Sistem Yöneticisi 1 kişi üç kata kadar maaş, Sistem Yöneticisi bir kişi iki kata kadar maaş, Kıdemli Ağ Yöneticisi bir kişi üç kata kadar maaş, Ağ Yöneticisi iki kişi iki kata kadar maaş alınacak. Sözleşmeli Bilişim Personelleri 41 bin 644 TL maaş alıyor ve iki ve üç kat maaş alan adaylar 106 bin TL maaş alacaklar. Başvuru yapacak adayların Bilgisayar, Yazılım, Elektrik Elektronik, Elektrik ve Elektronik, Endüstri Mühendisliği, Fen Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri, Bilgisayar ve Teknoloji, İstatistik, Matematik, Fizik bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Başvurular 1 Eylül tarihinde sona erecek ve e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılabilecek.