Türk Telekom Ücretsiz Wi-Fi Oldu! Türk Telekom'dan 20 Hazirana Özel 81 İlde Ücretsiz Wi-Fi!

Türk Telekom'un Dünya Wi-Fi Günü'ne özel düzenlediği kampanya ile 81 ilde ücretsiz internet sunuluyor. İstanbul Havalimanı, AKM, stadyumlar, kütüphaneler, ören yerleri, müzeler, restoranlar ve marinalarda Wi-Fi erişimi sağlanacak. Türk Telekom, deprem bölgelerinde de kesintisiz iletişim altyapısı ve Wi-Fi hizmeti sunuyor.

Türk Telekom Ücretsiz Wi-Fi Oldu! Türk Telekom'dan 20 Hazirana Özel 81 İlde Ücretsiz Wi-Fi!

Türk Telekom, tüm Türkiye genelinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yaptı. Türk Telekom'un gerçekleştirdiği kampanya, vatandaşlar arasında büyük bir sevinçle karşılandı. En dikkat çekici özelliği ise tamamen ücretsiz olması. İşte Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalar ve kampanya detayları...

turk.jpg

Türk Telekom, Dünya Wi-Fi Günü'nde Ücretsiz İnternet Sunuyor

Dünya Wi-Fi Günü özelinde gerçekleştirilen kampanya ile Türk Telekom, Türkiye'nin 81 ilindeki tüm kullanıcılarını sevindirdi. Kampanya kapsamında, tüm kullanıcılara ücretsiz internet hizmeti sunulacağı duyuruldu. Bu müjdeli haberle birlikte, kullanıcılar sevinçten havalara uçarken, kampanyanın 20 Haziran 2023 tarihinde geçerli olacağı belirtildi. Kampanya hakkında yapılan araştırmalar da halen devam etmektedir. İşte Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalar...

20 Haziran Dünya Wi-Fi Günü'ne Özel Ücretsiz İnternet Kampanyası

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Haziran Dünya Wi-Fi Günü'ne özel bir kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz internet hizmetinin detayları da açıklandı. Dünya Wi-Fi Günü'nde, İstanbul Havalimanı gibi dünyanın en yoğun havalimanı, Atatürk Kültür Merkezi (AKM), stadyumlar, kütüphaneler, ören yerleri, müzeler, restoranlar, marinalar, uçak içi ve birçok lokasyonda Wi-Fi ile ücretsiz internet erişimi sağlanacak. Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, markayı ve ülkeyi geleceğe bağlayacak altyapı ve teknolojilere odaklandıklarını ve bu yönde tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirdiklerini belirtti.

turkk.jpg

Deprem Bölgelerinde Kesintisiz İnternet Erişimi

Türk Telekom, Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük ettiğini ve insana yardım ve fayda sağlamayı hedeflediğini dile getirdi. Şirket, Türkiye genelinde 81 ilde uçtan uca fiber internet altyapısına sahip olduğunu belirtti ve kullanıcılara sundukları Wi-Fi hizmeti ile deprem bölgelerindeki çadır kentler ve konteynerler dahil olmak üzere iletişim altyapısının sağlandığını ifade etti. Türk Telekom, AFAD koordinasyonuyla birlikte depremden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılandığı çadır kentlerde mobil ve Wi-Fi hizmetinin sunulduğunu vurguladı. Konteyner kentlerde kurulan altyapı sayesinde hizmetin kesintisiz bir şekilde sağlandığı belirtildi.