Teknofest Ankara'da yapılacak! Tarih ve yer için duyuru yapıldı

Sadece Türkiye'nin değil, dünyadaki en büyük havacılık ve aynı zamanda bilim ve teknoloji festivali şeklinde tanımlanan TEKNOFEST Ankara'ya geliyor. Ankara'da teknofest ne zaman yapılacak merak ediliyor. Detaylı bilgiler haberimizde..

Teknofest Ankara'da yapılacak! Tarih ve yer için duyuru yapıldı

6. TEKNOFEST, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri ​​arasında İstanbul'da düzenlendi. Şimdiye kadar İstanbul'da düzenlenmiş olan dünyanın en büyük teknoloji festivalinin ilk kez Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılmasıyla işler değişti. Geçen yıl Nisan ve Mayıs aylarında İstanbul'da düzenlenen teknoloji festivali TEKNOFEST toplamda 2,5 milyondan fazla ziyaretçi kaydetti. Şimdiye kadar yapılmayan şimdi yapılıyor. TEKNOFEST, ülke içinde İstanbul'dan ilk defa çıkıyor ve Ankara'ya geliyor. Peki; Technofest Ankara ne zaman, TEKNOFEST Ankara nerede? İşte, konuyla ilgili tüm detaylı bilgiler..

Teknofest Ankara

TEKNOFEST ANKARA NE ZAMAN?

Birkaç yıl önce T3 Vakfı'nın girişimiyle başlatılan TEKNOFEST, gençleri ve çocukları teknoloji konusunda eğitmeyi amaçlıyor ve ilk kez Ankara'da yapılacak. Türkiye'nin 100. kuruluş yıldönümü vesilesiyle başkent Ankara'da teknoloji rüzgarı estirilecek. TEKNOFEST, Türkiye'de ilk kez İstanbul'da başlıyor ve TEKNOFEST'e özel 'sen geleceksin diye' mottosu ile bir yolculuğa çıkacağı bildirildi.

Sadece Türkiye'nin değil dünya genelinde en büyük uzay, havacılık ve bilim ve teknoloji festivali Technofest Ankara'da 30 Ağustos'ta kapılarını Ankaralılara açacak. Etkinlik 30 Ağustos Çarşamba günü başlayıp 3 Eylül 2023 Pazar günü sona erecektir. Ankaralılar toplamda 5 gün boyunca teknolojinin atmosferini yaşayacak.

Teknofest Ankara

Ankara'da teknofest nerede?

Ankara halkı, uzun zamandır beklenen etkinlik için gün saymaya başladı. TEKNOFEST internet sitesinden yapılan duyuruya göre, "6. TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali" için Ankara ve İzmir'de boy göstermek adına geri sayım başladı. 27 Nisan ile 1 Mayıs tarihleri ​​arasında Atatürk Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde gerçekleşen TEKNOFEST, İstanbul'da düzenen festivalde 2.547.000 ziyaretçi rekoru kırdı.

TEKNOFEST Ankara, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 30 Ağustos ile 3 Eylül tarihleri ​​arasında Ankara'nın Etimemesgut ilçesinde bulunan Etimemesgut Havalimanı'nda düzenlenecek.