KIYAMETİN KOPACAĞI GÜN! 27 Temmuz Pazartesi Türkiye'yi Sarsacak!

Türkiye'yi etkisi altına alacak aşırı sıcaklar! Perşembe 27 Temmuz'da yeni hava dalgasıyla karşılaşılacak. Akdeniz ve çevresinde sıcak günler artıyor. Önlem alın, sağlığınızı koruyun!

KIYAMETİN KOPACAĞI GÜN! 27 Temmuz Pazartesi Türkiye'yi Sarsacak!

Sıcak Hava Dalgası 27 Temmuz'da Türkiye'yi Etkisi Altına Alacak!

Meteoroloji uzmanları, 27 Temmuz Pazartesi günü Türkiye genelinde beklenen sıcak hava dalgasına dikkat çekiyor. İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü'nde görev yapan iklim bilimci Prof. Dr. Barış Önol, hafta sonunda yaşanması beklenen sıcak hava dalgasının ardından haftaya Perşembe gününden itibaren yeni bir sıcak hava dalgasıyla karşılaşabileceğimizi belirtti.

Atlas Okyanusu Sıcaklık Dalgası Avrupa'da Hava Sıcaklıklarını Artırıyor

Copernicus İklim Değişikliği Servisi, Avrupa'daki yüksek hava sıcaklıklarının en büyük nedenlerinden birinin Atlas Okyanusu sıcaklık dalgası olduğunu belirtiyor. Deniz hava dalgalarının devam ettiği ifade edilirken, Avrupa'nın bu yaz aşırı sıcaklarla mücadele etmek zorunda kalacağı bildiriliyor.

Akdeniz ve Çevresindeki Bölgelerde Sıcak Gün Sayısı Artıyor

Paylaşılan verilere göre Akdeniz ve çevresindeki bölgelerde aşırı sıcak gün sayısının arttığı belirtiliyor ve bu durumun sıcaklık stresine neden olduğu söyleniyor.

22 Temmuz Cumartesi Günü Yurt Genelinde Hava Sıcaklıkları Nasıl Olacak?

yy.webp

23 Temmuz Pazar Günü Yurt Genelinde Hava Sıcaklıkları Nasıl Olacak?

yy2.webp

27 Temmuz'da Türkiye ve Çevresinde Beklenen Hava Sıcaklıkları

yy3.webp