Açıköğretim öğrencilerine duyuruldu! Yeni sistem başlıyor: Tüm öğrencileri kapsayacak

Açıköğretim öğrencilerini yakından ilgilendiren haber geldi. Yeni dönem üzerinden açıklamalar yapılırken yeni düzenleme duyurusu yapıldı. Açıköğretimde yapılan değişiklikler ve tüm detaylar...

Açıköğretim öğrencilerine duyuruldu! Yeni sistem başlıyor: Tüm öğrencileri kapsayacak

Eğitim hayatı içerisinde açıöğretimi tercih eden milyonlarca öğrenci için açıklama geldi. 2022-2023 öğretim yılı içerisinde mezun olan öğrencilerin diplomaları basılırken yeni karar alındı. Bu sisteme göre mezun olunacağı söylenirken fırsattan yararlanmanın çok kolay olduğu belirtildi. İşte, açıköğretim yeni kararları haberimizde.

AÇIKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE YENİ KARAR

Gelen açıklama üzerine 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olanlara dijital diploma uygulanacağı belirtildi. Öğrenci numarası ve şifre ile e devlet üzerinden giriş yapılarak diplomaya sahip olunabilecek.

AÖF diploma

Anadolu Üniversitesi tarafından başlatılan yeni düzenlemede AÖF mezunlarının basılı diplomaları bulunduğu ildeki AÖF bürolarından teslim alınabilecek. Dijital diplomanın yanı sıra fiziki diplomayı teslim almak isteyen öğrencilerin bürolara giderek işlemlerini yaptırılacağı söylendi.