Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını çekene müjde! Tek bir başvuruyla 90.000 TL'lik kredi hazır

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara müjdeli haberler iletti. Kamu bankasından maaşlarını alan emekli, 90.000 TL ödeme alacak. İşte haberin detayları..

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını çekene müjde! Tek bir başvuruyla 90.000 TL'lik kredi hazır

Emekli maaşını alan müşteriler için sevindirici bir gelişme gerçekleşti. Ziraat Bankası, bilindiği üzere Türkiye'nin köklü bankaları arasındadır ve emekli maaşı alanlara da mutluluk sağlamak amacıyla finansal destek sunmaktadır. Banka, emekli maaşını kendilerinden almayı tercih edenler için özel bir kampanya başlattı ve bu kampanya kapsamında 90.000 TL nakit fırsatı sunacağını duyurdu.

Emekli maaşını Ziraat Bankası'na taşıyana 90.000 TL ödeme

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen kampanya kapsamında emekli maaşını taşıyanlara 90.000 TL ödeme yapılacaktır. Ziraat Bankası, maaş transferi yapan müşterilere kredi sağlamaktadır. Bankaya maaşınızı transfer etmeniz halinde, farklı bir bankadan aldığınız maaşınızla avantajlı kredi fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşını çekene müjde! Tek bir başvuruyla 90.000 TL'lik kredi hazır

Ziraat Bankası'na maaş nasıl taşınır?

Eğer Ziraat Bankası'na maaşınızı taşımak istiyorsanız, ilk adım olarak banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer Ziraat Bankası müşterisi değilseniz, maaşınızı Ziraat Bankası'na taşıyabilmek için internet bankacılığını kullanabilir ya da size yakın bir şubeye başvurabilirsiniz. Gerekli olan şeyi yapabilmeniz için bir hesap açmalısınız.

Ziraat Bankası şubelerini ya da internet bankacılığı platformunu kullanarak, maaş taşıma ile ilgili işleminizi Ziraat Bankası'na kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kredi başvurunuzu oluşturabilmeniz için daha sonra yapmanız gerekecek. İşleminizi tamamladıktan sonrasında da ynı gün içinde 90.000 TL tutarındaki redi için başvuruda bulunabilir ve krediniz değerlendirildikten sonra ödemenizi alabilirsiniz.