Başvuru yapmayan hakkını kaybediyor! SGK o kişilere 11 bin TL ek ödeme sözü verdi

SGK desteğiyle başlatılan yeni kampanyayla, gelir belgesi olmayan emekli ve sigortalıların, uygun banka belgelerine sahip olmaları koşuluyla 11.000 TL ile 21.000 TL arasında başvuru yapmalarına ve ödeme almalarına olanak sağlanıyor. Bu krediler, nakit ödemesi 11.000 ile 21.000 TL arasında değişen bazı özel ve kamu bankaları tarafından sağlanmaktadır.

Başvuru yapmayan hakkını kaybediyor! SGK o kişilere 11 bin TL ek ödeme sözü verdi

SSK Destekli 11.000 - 21.000 TL Kredi Kampanyası!

SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile son altı aydır aynı işyerinde sigortalı olarak çalışmış olanlara yönelik başlatılan bu finansman kampanyası, başvuru şartlarını yerine getirmeniz halinde anında işlem yapıp kredi alabilmenize olanak sağlıyor.

Başvuru yapmayan hakkını kaybediyor

11.000 - 21.000 TL arası SGK destekli kredi başvurusunda bulunmak isterseniz Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ta hesabı olanlara anında işlem yapılarak destek verilecek. Başvuru şartlarını yerine getirmeleri halinde aynı gün kredi alabilmektedir.

Her üç kamu bankasından da kredi alabilir ve bu kredilerden dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Kredi notu uygun olan kişiler, üç kamu bankasının yanı sıra Garanti Bankası ve İş Bankası gibi bankalardan da destek alacak.