Sürücülere müjdeli haber bu sabah geldi! Akaryakıta indirim geliyor: İşte indirim tarihi

Araç sahipleri bugünden itibaren motorini daha indirimli alacak. İşte son fiyat listesi....

Sürücülere müjdeli haber bu sabah geldi! Akaryakıta indirim geliyor: İşte indirim tarihi

PETROL FİYATLARINDA BÜYÜK ŞOK!

Brent petrol fiyatındaki geri çekilme akaryakıt fiyatlarında da kendisini gösterdi. Motorinin litre fiyatına ise önemli bir indirim geldi. Buna göre 13 Kasım Pazartesi den itibaren motorinin litresine 1 lira 64 kuruş indirim yapıldı.

akaryakıt

Dolar ve brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarındaki ibreyi de sürekli olarak değiştiriyor. Uluslar arasındaki piyasa fiyatlarına göre de akaryakıt fiyatları bir aşağı bir yukarı seyrediyor. Petrolün varil fiyatındaki son geri çekilme de araç sahiplerini oldukça sevindirdi.

ARAÇ SAHİPLERİ MERAKTA

13 Kasım Pazartesiden itibaren motorin fiyatlarının 1 lira 64 kuruş ucuzlamasından sonra araç sahipleri diğer akaryakıt fiyatlarının da düşüp düşmeyeceğini merak eder oldu. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre şuan için motorin dışında bir indirim görünmese de zaman içinde benzin ve otogaz da da değişiklik olabilir.

İndirimin akaryakıta yansımadan sonra fiyatlar aşağıya çekildi. Son fiyatına göre İstanbul’da 36.38 TL’ye, Ankara’da 36.96 TL’ye, İzmir’de 37.14 TL’ye kadar gerileyecek.