Sigaraya her gün peş peşe zam! O sigara grubuna 5 TL zam geldi: Tiryakiler üzgün

Her gün sigara fiyatlarına zam haberi gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda başka bir grup sigarada fiyat artışı olduğu belirlendi.

Sigaraya her gün peş peşe zam! O sigara grubuna 5 TL zam geldi: Tiryakiler üzgün

Imperial Tobacco Group'un sigaralarında fiyat artışı yaşandı. Tekel Satıcı Destek Derneği'nin Başkanı Erol Dündar'ın sosyal medya hesaplarından Imperial Tobacco Group'un satış fiyatı artışı aldığını duyurduğu görüldü. Dündar, paylaşımında kendisiyle paylaşılan fiyat artışlarını da içeren grubun mevcut sigara fiyat listesi hakkında son bilgiler verdi.

Erol Dündar, ‘Zam fırtınası devam ediyor’ notu şke birlikte yayınladığı paylaşımında Imperial Tobacco grubunun ürün satış fiyatlaırnın değiştiğini söyledi. "Bu fiyat artışları devam ediyor" diyen Dündar, "Artan tütün fiyatları markaları etkilemeye devam ediyor. JTİ, BAT ve Philip Morris'in ardından Imperial Tobacco Grubu da ürünlerine yeni zam yaptı." dedi.

Sigaraya her gün peş peşe zam

Imperial Tobacco sigaralarının fiyatı ne kadar?

Erol Dündar'ın açıkladığı fiyat artışına göre grubun en pahalı sigaraları artık 57 liraya mal olurken en ucuz sigaranın satış fiyatının 45 lira olduğu görüldü. Geçtiğimiz günlerde Philip Morris Grubu sigaralarının fiyatına 5 TL zam uygulamıştı.