Sıfır otomobilde büyük kampanya! Böyle fiyat bir daha gelmez

Sıfır otomobilde muhteşem kampanya! Chery JAECOO modeli, Range Rover'ı tahtından indirecek. İşte JAECOO otomobil özellikleri...

Sıfır otomobilde büyük kampanya! Böyle fiyat bir daha gelmez

Chery, araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşa müjde oldu. Chery, Nisan ayında lansmanı yapılan JAECOO modeli için devasa kampanyasını duyurdu. Range Rover'ın tahtından indirilen bu araç şimdiden yok satacak.

otomobil

Çin'in en ünlü otomobil üreticilerinden Chery'nin yeni global markası JAECOO, nisan ayında lansmanı yapılan JAECOO 7 ile göz doldurdu. JAECOO, JAECOO 7 isimli SUV modelini yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. JAECOO 7'nin sunulan özellikleri büyük beğeni topladı. Alıcılar zaten arabayı bekliyor.

JAECOO 7'nin iç mekanı akıllı kabin özellikleri ve avantajlarıyla öne çıkıyor. Kabinin benzersiz detayları ön plana çıkarken, hem sürücüye hem de araçtaki yolculara benzersiz bir seyahat deneyimi ve sürüş konforu sağlıyor. JAECOO'nun JAECOO 7 akıllı SUV'u, kısa bir süre içinde dünya çapında yollara çıkmaya hazırlansa da, şehir yaşamını benimseyen hedef kitlesinin yanı sıra off-road maceralarını seven müşteri portföyü de şimdiden onu sabırsızlıkla bekliyor.

otomobil

ÖN CAMDA HAYALET EKRAN

JAECOO 7'nin bir diğer dikkat çekici özelliği ise W-HUD'dur. Yüksekliği ve parlaklığı ayarlanabilen "Head-Up-Display" (baş ekranı/hayalet ekran) bu sistemde gerekli bilgiler ek bir ekrana değil, doğrudan ön cama yansıtılmaktadır. W-HUD fonksiyonu sayesinde bu araç, Chery'nin "IS" adını verdiği başka bir "akıllı sistem"i daha içeriyor.

Gelişmiş teknik özellikleriyle cazibe yaratan SUV, Qualcomm'un 8155 ana işlemcisini kullanıyor. Qualcomm'un 8155 işlemcisi, akıllı navigasyon, müzik sistemi ve ses kontrolü gibi bilgisayar işlevlerinin hızlı ve duyarlı hale getirilmesinde önemli bir rol oynuyor.

JAECOO 7'nin 14,8 inçlik ekrandan kontrol edilebilen bilgi-eğlence arayüzüne de ek puanlar kazandırılırken, parlaklığı ve görünümü kullanıcı tarafından ayarlanabilen ekranı, bağlantılı akıllı telefonların entegrasyonuna da olanak sağlıyor.