Cüzdanında para kalmayan başvursun! Herkese tek seferlik 1500 TL ödenecek

Akbank ve Türk Telekom müjdeledi! Bu kampanya ile müşteriler 1500 TL kazanacak! İşte detaylar...

Cüzdanında para kalmayan başvursun! Herkese tek seferlik 1500 TL ödenecek

Akbank ve Türk Telekom, yeni müşteriler için büyük bir kampanya başlattı. 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak bu kampanya, Türk Telekom faturalarını ödeyen Akbank müşterilerine toplamda 1500 TL’ye kadar para iadesi fırsatı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak için yeni Akbank müşterisi olmak ve Türk Telekom faturaları için ödeme talimatı vermek yeterli. Akbank mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurularda, vadesiz hesap veya kredi kartı ile cep telefonu ya da internet faturası ödemeleri için verilen talimatlar karşılığında, bir ayda en fazla 500 TL ve üç ay boyunca toplamda 1500 TL’ye kadar nakit para iadesi kazanmak mümkün.

Kampanya, 31 Ağustos’a kadar geçerli ve her ayın ilk 10 iş günü içinde yapılan ödemeler sonrasında iade gerçekleştirilecek. Katılımcılar, Türk Telekom'un hem telefon hem de internet faturaları için ödeme talimatı verebilirler.

akbank türk telekom

Kampanyaya katılmak isteyenler, 1040TURKTELEKOM davet kodunu kullanarak Akbank mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilirler. Bu fırsat, hem yeni müşteriler hem de Türk Telekom hizmetlerinden yararlanmak isteyenler için büyük bir avantaj sunuyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank mobil uygulamasına göz atabilirsiniz.