Sıfır faizli kredi duyurusu geldi! 4 günlük dev kampanya: Herkes başvurabilecek

Garanti BBVA, yeni müşterilere faizsiz kredi seçenekleri sunuyor. Kampanyaya katılmak için 1 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri ​​arasında Garanti BBVA'ya ait Mobil uygulamasını indirdikten sonra "Müşteri olmak istiyorum" talimatlarını takip etmeniz gerekmektedir. Bu adımı tamamladıktan sonra herkes 5 gün içerisinde hayat sigortalı olarak yüzde 0 faizli krediye başvurabilir.

Sıfır faizli kredi duyurusu geldi! 4 günlük dev kampanya: Herkes başvurabilecek

Bu kampanya yalnızca Garanti BBVA mobil ve internet üzerinden gerçekleştirilen başvurular için geçerlidir, şubeler üzerinden yapılan başvuruların kampanyadan yararlanamadan belirtildi. Ayrıca, katılımcıların 20.000 TL'ye kadar kredi kullanabileceği ve 6 aya kadar 1 ay süreyle başvuruda bulunabileceği belirtiliyor.

Sıfır faizli kredi duyurusu geldi

Kampanyaya yapılacak başvurular bankanın kredilendirme esasları çerçevesinde incelenecek. Müşterinin gelir düzeyi, kredi itibarı gibi kriterlerin dikkate alındığını belirten, olumsuz reddedilen başvuruların kampanyadan yararlanamayacağını, bankanın başvuruyu reddedemeyeceğini veya kampanya koşullarında değişiklik yapmak hakkını da saklı tuttuğunu söyledi.

Garanti BBVA, faizsiz kredi kampanyasından yalnızca gerçek kişilerin ve özel şirketlerin yararlanabileceğini, gerçek kişilerin bireysel tüketici kredisinden, özel şirketlerin ise ticari destek kredisinden faydalanabileceğini duyurdu. Garanti BBVA mevcut müşterileri ise söz konusu kampanyadan faydalanamaz.