Sıfır faizli kredi arayanlar koşsun! O banka musluğu açtı, 20.000 TL'yi sıfır faizle verecek

Faizsiz kredi nasıl alınır? Hangi bankalar faizsiz kredi ödemesi veriyor? İşte cevabı...

Sıfır faizli kredi arayanlar koşsun! O banka musluğu açtı, 20.000 TL'yi sıfır faizle verecek

Kasım ayı itibariyle birçok banka, müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunmaya başladı. Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA gibi önde gelen bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu.

Akbank, ilk defa müşteri olacak kişilere 0 faizli 20 bin TL'lik bir kredi sunduğunu açıkladı. Bu kredinin 6 ay vadeli olarak ve telefon üzerinden başvuru yapılarak alınabileceği belirtildi.

Yapı Kredi Bankası da ilk defa müşteri olanlara 16 bin TL nakit avans ve Chippin üyeliğiyle birlikte 5 bin TL daha olmak üzere toplam 21 bin TL faizsiz kredi vereceğini duyurdu. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını bankanın mobil uygulaması üzerinden yapabileceği bildirildi.

faizsiz kredi

QNB Finansbank müşterilerine 10 bin TL nakit avans ve 10 bin TL ihtiyaç kredisi olmak üzere toplam 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunarken, bu kredilere mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Türkiye İş Bankası da ilk defa müşteri olacak kişilere 20 bin TL faizsiz kredi vereceğini, bu kredinin 6 ay vadeli olarak mobil bankacılık üzerinden alınabileceğini açıkladı.

Garanti BBVA ise yeni müşterilere 15 bin TL faizsiz nakit avans sunduğunu, bunun da 6 ay vadeli olarak ve yeni müşteri başvurusunun mobil kanaldan yapılması gerektiğini duyurdu.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 10 bin TL'lik faizsiz bir kredide ilk 2 ay geri ödeme olmadan 6 ay vadeyle geri ödeme imkanı sundu. Albaraka Türk de 15 bin TL faizsiz kredi kampanyası başlattı.

Böylece Kasım ayı itibariyle birçok bankanın müşterilerine faizsiz kredi imkanı sunduğu görülmektedir.