Seat Arona, Duster Fiyatına! Dev İndirim Kampanyası Başladı. İşte Detaylar!

B-SUV segmentindeki rekabet giderek kızışıyor ve Seat, Arona modeliyle bu arenada daha fazla yer edinmeyi hedefliyor. Arona modeli, uygun fiyatlı SUV arayanlar için cazip hale getiriliyor. İşte bu kampanyanın ayrıntıları:

Seat Arona, Duster Fiyatına! Dev İndirim Kampanyası Başladı. İşte Detaylar!

Arona Fiyatlarında Büyük İndirim!

Seat, Arona modeli için müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor. Arona'nın giriş seviyesi donanımında yer alan versiyonun fiyatı 1 milyon TL'nin altına iniyor ve sadece 974.000 TL olarak belirleniyor. Bu versiyonda 95 beygir gücündeki 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman bulunuyor.

Etkileyici Performans

Seat Arona, 1.0 litrelik benzinli motoru ve manuel şanzımanıyla oldukça etkileyici bir performans sunuyor. Özellikle hızlı kalkışlarda benzinli motorun katkısıyla etkileyici bir hızlanma elde ediliyor. İlerleyen süreçlerde ise araç performansını korumayı sürdürüyor. Bu giriş seviyesi model bile oldukça donanımlı.

2023/08/08/araba-2.jpg

Zengin Donanım Özellikleri

Arona'nın giriş seviyesinde dahi zengin donanım özellikleri sunuluyor. Bu özellikler arasında 16 inç alaşımlı jantlar, EcoLED ön farlar, arka park sensörleri, 8.25 inç multimedya sistemi, 8 inç dijital gösterge paneli, Apple CarPlay, Android Auto, hız sabitleme ve şerit takip asistanı gibi iddialı özellikler bulunuyor.

Detaylı Fiyat Listesi:

  • 1.0 EcoTSI 95 HP Style
    • Fiyatı: 974.000 TL
  • 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style
    • Fiyatı: 1.140.000 TL
  • 1.0 EcoTSI 110 HP DSG Style
    • Fiyatı: 1.140.000 TL

Seat Arona, bu büyük indirim kampanyası ile Duster fiyatına ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için en yakın Seat bayisine başvurabilirsiniz.