PTT destek ödemelerinde vites artırdı! 44.000 TL nakit para bu şartı sağlayan herkese verilecek

PTT kartı olanlar için ekim ayı büyük fırsat! T.C. Kimlik numaranızı kullanarak başvuru yapın, 44.000 TL'ye varan nakit kazanma şansını yakalayın. Daha fazla bilgiyi haberimizin detayında bulabilirsiniz...

PTT destek ödemelerinde vites artırdı! 44.000 TL nakit para bu şartı sağlayan herkese verilecek

PTT'den 44 bin TL'ye varan nakit desteği

Ekim ayında PTT, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir sürpriz yaptı. T.C. kimlik numaranız ile 44.000 TL tutarına kadar nakit alma imkanına sahipsiniz. Bu özel PTT kampanyasının detaylarını sizler için özetledik.

Nakit desteği: 44.000 TL kazanın!

Günümüzde pek çok insan aniden ve acilen nakit paraya ihtiyaç duyuyor. PTT burada mükemmel destek sağlıyor. 1 Ekim'de başlatılan kampanya ise, PTT kart sahiplerine önemli miktarda maddi destek sağlıyor. Katılmak için yalnızca bir şartı yerine getirmeniz yeterli.

PTT kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız endişelenmeyin, ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Nakit paraya ihtiyacınız bulunuyorsa ve bu imkandan da yararlanmak istiyorsanız hemen PTT kartına başvuru yapabilirsiniz. PTT kartı başvurusu yapmak oldukça kolay ve hızlıdır.

PTT destek ödemelerinde vites artırdı! 44.000 TL nakit para bu şartı sağlayan herkese verilecek

PTT'nin nakit yardımı kampanyasıyla dar gelirli vatandaşlar ve acil nakit ihtiyacı doğan vatandaşlar 44 bin TL tutarına kadar acil kredi başvurusunda bulunabiliyor. PTT, bu kampanyasında Aktif Bank ile iş birliği yaparak 36 aya varan nakit desteği sağlıyor. Başvurmak isteyenlere yönelik çözüm çok basit. Başvurunuzu size en yakın PTT şubesinden veya Aktif Bank'tan yapabilirsiniz. Ancak bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmekte.

Başvuru yapacak olanların 18 yaşını doldurmuş olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, vadesi geçmiş banka borcunun bulunmaması ve banka kara listesinde bulunmamaları gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 31 Ekim günü sona erecek.. Bu tarihe kadar başvuru işlemlerinizi gerçekleştirerek acil nakit akışı ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.. PTT'nin getirdiği söz konusu fırsatı kaçırmayarak ekonomik rahatlama elde edebileceğinizi unutmayın.