Otomobil almak isteyene dev fırsat! 400 bin TL birden düştü, dünyaca ünlü model yok satacak!

Tesla, Türkiye'de önemli indirim yaparak indirim miktarını Tesla, Türkiye'de önemli indirim yaparak ulaştırdı.

Otomobil almak isteyene dev fırsat! 400 bin TL birden düştü, dünyaca ünlü model yok satacak!

Otomobil devi Tesla, Türkiye'deki satışlarını kıstı. Özellikle "sevkiyata hazır" olarak satılan Model Y araçların indirimlerinin çok düşük olduğu görüldü.

Türkiye'de elektrikli otomobillerde büyük satış rakamlarına ulaşan Tesla, Kasım ayında yaptığı indirimlerle alıcıların dikkatini çekti. Peki indirimli araç fiyatına nasıl yansıdı? Detaylar burada..

"Satışa hazır araçlar alıcıları memnun ediyor"

Otomobil satışlarının yavaşlaması ve talep azlığı Tesla'nın Türkiye satışlarına da yansıdı. Tesla, Model Y araçların Türkiye fiyatlarını 431 bin TL'nin üzerinde indirimle güncelledi.

Tesla 400 bin TL indirim

10 aydır Türkiye otomobil pazarında faaliyet gösteren Tesla, kısa sürede 10.700 adet satış gerçekleştirerek Türkiye'nin en çok satan elektrikli otomobil markası olarak kabul ediliyor. Tesla, başarısını sürdürmek için araç fiyatlarını 200.000 TL'den 431.000 TL'ye düşürdü ve bu indirimli fiyattan yaklaşık 50 aracı web sitesinde yayınladı.

Listelenen indirimler..

Tesla'nın internet sitesindeki fiyatlara göre en ucuz aracın fiyatı 2 milyon 712 bin 538 TL'den 2 milyon 355 bin 480 TL'ye en pahalı aracın fiyatı ise 3 milyon 517 bin 421 TL iken milyon 297 bin 811 TL'ye satıldığı görülmekte.