O belediye öğrencilere kesenin ağzını açtı! Başvuran her birine 1000 TL harçlık verilecek

Menemen Belediyesi eğitim desteği müjdesini duyurdu! İşte başvuru koşulları ve tarihi...

O belediye öğrencilere kesenin ağzını açtı! Başvuran her birine 1000 TL harçlık verilecek

Menemen Belediyesi, eğitim konusundaki desteklerine bir yenisini ekliyor. İlçede eğitim alan tüm öğrencilere bin lira eğitim desteği sunacak. Bu büyük destek, Kasım ayının ortasına kadar tamamlanacak ve ödemeler IBAN üzerinden gerçekleştirilecek.

Menemen Belediyesi, öğrenci dostu politikaları ve eğitime yönelik yatırımlarıyla tanınan bir belediye olarak öne çıkıyor. İlçede ana sınıfından lise son sınıfa kadar tüm öğrencilere verilecek bu 1000 TL'lik destek, eğitim masraflarına katkı sağlayacak ve öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olacak.

menemen belediyesi öğrenci burs

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, bu destekle ilgili olarak, "Yaşadığımız kente duyduğumuz sevgi ve saygı gereği çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için sorumluluk hissediyoruz. Eğitim hayatlarına bir nebze destek olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Menemen Belediyesi, daha önce de eğitimle ilgili çeşitli projelere imza atmıştı. Üniversite sınavlarını kazananlara, sınav harçlarını ödeyenlere, ve mezun olan gençlere destek vererek eğitimdeki engelleri kaldırmaya yönelik çalışmalar yapmıştı. Ayrıca, dijital eğitim paketleri dağıtarak ve MEBGEM'e yeni şubeler ekleyerek eğitim konusundaki taahhütlerini sürdürdüler.

Menemen Belediyesi'nin bu yeni eğitim destek programı, ilçedeki öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürecek ve eğitim konusundaki özverili çalışmalarını sürdüreceklerini gösteriyor. Aydın Pehlivan, "Geleceğin teminatı olan gençlerimizin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimize destek olduğumuzda, Türkiye'de ve hatta dünya çapında büyük başarılar elde etmelerini gördüğümüzde gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.