O bankaya gidene anında 1000 TL nakit para! Yapılması gereken tek işlem ise bu!

Garanti Bankası son dönemlerde yeni kampanyalar sunarken müşterilere ödeme yapacağını açıkladı. 1.000 TL harcamalara karşılık olarak müşterilere özel imkanlar haberimizde.

O bankaya gidene anında 1000 TL nakit para! Yapılması gereken tek işlem ise bu!

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanya detayları arasında 1000 TL bonus verileceği açıklandı. Müşterisi olan herkese özel imkan sağlanırken nasıl başvuru yapılacağı ve tüm detaylar açıklandı. 20 Aralık tarihine kadar yapılacak tek seferlik harcamalara özel fırsat...

SON GÜN 30 KASIM

Bonus kredi kartı ve money kredi kartı başvuruları üzerinden başvurular yapılır. Garanti Bankası bonus, Money bonus başvuruları dahil olurken flexi, flexi ticari kartlar, genç ve para kartları dışında tutulur. Kazanılan bonuslar 25 Aralık- 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Yapılacak olan tek seferde 1000 TL harcamalar için son gün 30 Kasım olarak belirlendi.

Garanti BBVA 1000 TL bonus

Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağlarken kartlarda yerini alır. Kullanılmayan bonuslar, 26 Ocak 2024 tarihinde geri iadesi gerçekleşir. İnternet sitesi üzerinden cüzdanlarda yapılan harcamalar dahil olmayacağı belirtildi.