Kripto para fırtınası geri dönüyor! Dipten zirveye fırladı: Uzman isim uyardı

Kripto para yatırımcıları piyasayı yakından takip ediyor! Yükselişler başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Kripto para fırtınası geri dönüyor! Dipten zirveye fırladı: Uzman isim uyardı

Kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik yatırımcıları heyecanlandı! Uzman isim yorumlarını paylaştı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KRİPTO PARA PİYASASIYLA İLGİLİ YORUMLAR

Ekim ayı sonlarından itibaren kripto para piyasası sakin bir döneme girdi. Bitcoin 28 bin dolardan 36 bin dolara kadar yükseldi ve sonrasında piyasa dengelendi. Geçtiğimiz günlerde hızlı şekilde yaşanan yükseliş sakin bir döneme yerini bıraktı ve kısa sürede yüzde 30 değer kazanan Bitcoin 35 bin dolar seviyelerinde korunmaya devam ediyor. ABD FED kararı sonrasında kripto para piyasası da etkilendi. Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraların toplam piyasa değeri 1.33 trilyon dolar seviyelerine yükseldi. CoinTR CEO'su Ali Eşelioğlu piyasada yaşanan dalgalanmaların yatırımcıların risk algılarında değişiklik olduğunu belirtirken makroekonomik faktör ve düzenlemelerle uzun dönemli hareketler için önemli olduğunu belirtti. 

bitcoin piyasasındaki yükseliş devam ediyor

Eşelioğlu, böyle dönemlerin yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belitrti. Belirsizlik dönemlerinde daha güvenli varlıklara yönelme olduğunu belirten uzman isim risk almayı seven yatırımcıların böyle dönemleri tercih ettiğini söyledi. FED faizi sabit tutma kararı sonrasında Bitcoin son bir buçuk sene içindeki en yüksek seviyesine ulaştı. Kripto para piyasasında alt coin yükselişleri de devam ediyor. Ethereum 1900 doları geçtikten sonra alt coinler yüzde 3-5 aralığında yükseliş göstermeye başladı. Bitcoin EFT beklentileri de kripto para yatırımcılarının iştahlarını artırdı. SEC kaynaklı olan beklentilşer Bitcoin'in 40 bin dolar üstüne çıkabileceği ile ilgili iddiaları güçlendiriyor. kripto para piyasası geleceği ile ilgili kritik önem taşındığı düşünülüyor.