Kıyıda köşede parası olanları zengin edecek formül! İslam Memiş böylesini ilk kez açıkladı

Yastık altında biriken parası olanlara İslam Memiş'ten uyarılar gelmeye başladı. Paralarını 4'e katlayacak formül kısa sürede ilgi odağı oldu.

Kıyıda köşede parası olanları zengin edecek formül! İslam Memiş böylesini ilk kez açıkladı

Ekonomide ki yorumlarıyla bilinen İslam Memiş, parasını katlamak isteyenlere özel açıklamalarda bulundu. Ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle vatandaşlar küçük şehirlere göç etmeye başladı. Vatandaşların yatırım tercihi ise altın, dolar yerine ev ve arsaya yönelim sağlandı.

arsa yatırım

Dolar ve altında bulunan durumlar üzerine vatandaşların yatırımı yaparken endişeli halleri dikkat çekti. İslam Memiş parası olanlara değinirken parayı katlamak isteyenleri ev ve arsaya yöneltti. Birçok kişinin parası faiz, borsa, döviz ya da altın üzerinde yer alırken TL üzerinde uzun vadede düşüşler yaşanması bekleniyor. Anadolu'daki emlak ya da asra yatırımlarında hiçbir şeyin arsa kadar kazandırmayacağını açıkladı. Anadolu’da ev veya arsa alacak kadar nakiti olanlar mevcutken İstanbul gibi metropol şehirlerde kalmak, buralarda yatırım yapmak tercih edilmeye başlandı. Doğru planlamanın altını çizerken 1 milyon TL'si olanlar büyük illerde ev sahibi olamayacağını belirtti. Uzun zaman önce ikinci el araç değerine arsa alımı yapılırken geçen ay da üç daire için imza atan Memiş, herkes tercihleriyle yaşayacak ifadelerini kullandı.