İslam Memiş paraya para katacak formülü açıkladı! Altını doları bırakan ona koşuyor

İslam Memiş yeni yatırım aracı önerilerinde bulundu! Herkes buna koşacak! Tüm detaylar haberimizde.

İslam Memiş paraya para katacak formülü açıkladı! Altını doları bırakan ona koşuyor

Yatırımcılar uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. İslam Memiş yeni yatırım aracı önerisinde bulundu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN YENİ YATIRIM ÖNERİSİ

son dönemlerde büyük şehirlerde konut fiyatları fahiş şekilde artmaya devam ederken İslam Memiş nakit paranın değerlendirilmesi için ev ve arsa alımı önerisinde bulundu. İslam Memiş açıklamasında şu sözlere yer verdi; 'TÜİK verilerine göre son beş senede İstanbul'dan başka şehirlere 2 milyon 182 bin kişi göç etmiş. Bu rakam 2018 senesinde 596 bin, 2019 senesinde 378 bin, 2022 senesinde 418 bini geçmiş. İkamet eden yabancı uyruklu sayısında da önemli artışlar yaşanıyor. Ekim ayı başından itibaren 576 bin yabancı ikamet izniyle İstanbul ilinde ikamet ediyor. Resmi olmayan yabancı sayısını belirlemek zor. Sene içinde kitlesel göçlerde artış yaşanıyor. İki türlü göç var, iç ve dış göç. İç göç ülke sınırları içinde yer değiştirme göçü; dış göç ise ülke dışına yapılan göçü anlatıyor. Konumuz iç göç çeşitleri de mevsimlik göç, sürekli göç, emek göçü, zorunlu göç, gönüllü göç olarak ayrılıyor. İstanbul'dan göç eden kişiler zorunlu göç olarak değerlendiriliyor.

islam memiş yeni yatırım önerileri

 Enflasyon nedenli kira ve konut fiyatlarındaki artış buna sebep oluyor. Son üç senede bu konuda onlarca uyarım var, enflasyon sebepli kira ve konut fiyatlarında düşüş beklemeyin. Krizler beraberinde fırsat getiriyor. Metropol şehirlerden kaçış Anadolu kıymetini gösteriyor. Anadolu'da konut fiyatları bedavadan biraz pahalıydı. O zamanlar çoğu kişi ilgilenmiyordu. Ancak geleceği tahmin eden, tedbirini alan, Anadolu'da yatırım ihmal etmeyen kazançlı çıktı. Fırsatlar kaçtı mı? Bana göre hayır. Fırsatların yeni başladığını söyleyebilirim. Çoğu yatırımcı parasını faiz, döviz, borsa ya da altında tutuyor. Uzun vadede TL bazlı gerilemez ama hiçbiri Anadolu'daki emlak ya da arsa yatırımı kadar kazandırmaz. Özellikle de arsa. Bugün çoğu insanın Anadolu'da ev veya arsa alacak nakdi olduğunu biliyorum. O kişiler İstanbul gibi metropol şehirlerde kalıp buralara yatırım yapmak istiyor. Ben de çok şey istiyorum ancak hemen olmaz, doğru planlama yapmak gerekiyor. Bugün 1 milyon TL'si olan insan metropol şehirlerden ev alamaz. Anadolu'dan arsa alabilir, hatta 1+1 eski olsa bile ev alabilir. Alsa ne olur? Üç beş sene sonra o arsa sahibine üç, dört daire olarak dönebilir. Metropol şehirlerden göç, Anadolu'da ev ve arsa fiyatlarını uçuracak diyorum. Nereden mi biliyorum? Ben zamanında yaptım, aldım ve kazandım. 10 sene önce ikinci el araç değerine arsa almışım, geçen ay üç daireye imza attım. Herkes tercihleriyle yaşar.'

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.