İş Bankası'ndan emeklilerin aklını alan teklif! Sadece şubeye gidin yeter: 7500 TL ödeniyor

İş Bankası emeklilerine 7.500 TL'ye varan nakit promosyon kampanyası açıklandı. İşte İş Bankası kampanya detayları..

İş Bankası'ndan emeklilerin aklını alan teklif! Sadece şubeye gidin yeter: 7500 TL ödeniyor

Emeklilik, çalışma hayatının sonudur ve bu aşamada emekli olan kişiler, daha yavaş bir tempoda yaşamaya devam etme fırsatına sahip olurlar. Ancak yalnızca emekli maaşıyla yaşamak maddi açıdan zor olabilir. Bu nedenle bankalar emeklilere maddi güvence sağlamaya yönelik özel promosyonlar sunmaktadır.

Emeklilik promosyon fonu, emekliler için ek gelir fırsatları sağlayan bir finansal tekliftir. Bu promosyonların amacı emeklilerin belirli bir banka ile sözleşme yaparak emekli aylıklarını o bankaya taşımalarını teşvik etmektir. Desteğin miktarı emekli maaşı miktarına göre değişmekte ve genel olarak belirli bir süre için sabit miktarda destek içermektedir.

İş Bankası emeklilere yönelik ulaşım istatistiklerini güncellediğini duyurdu ve bu haber emekliler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği bu güncelleme, geçtiğimiz yıl olduğu kadar bu yıl da önem taşıyor.

İş Bankası'ndan emeklilere 7500 TL ödeniyor

T.C. Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) ve İş Bankası arasında varılan anlaşma emeklilere büyük fırsatlar sunulmakta. 1 Kasım 2022 ile 31 Ekim 2023 tarihlerinin arasında geçerli olan promosyon kapsamında SGK emeklileri İş Bankası'nı seçerek ya da mevcut maaşlarını İş Bankası'na devrederek 7.500 TL'ye kadar destek alabiliyor, ödemelerden yararlanabiliyor. SGK emekliliğini İş Bankası'na aktaran herkes, Maksimum Kart ve Ek Kart ücreti ödemeden birçok avantajdan yararlanabiliyor. Bu promosyonun amacı emeklilerin bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı tamamlamalarına yardımcı olmaktır.

Karşılık tutarı tüm emekli aylığı ödemelerinden hesaplanır ve 3 yıl süreyle peşin ödenir.

İş Bankası Emekli Promosyon Tutarları

3.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arası emekli maaşı alanlara 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arası emekli maaşı alanlara 6.750 TL

10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 7.500 TL

Emekli maaşı alanlara başvuru tarihinden itibaren üç iş günü içerisinde maaş zammı yapılacak, yeni maaş alanlara ise terfi aylığı banka hesaplarına yatırıldıktan sonraki üç iş günü içerisinde ödeme yapılacak.

Emekli maaşını İş Bankası'na devretmiş ancak İş Bankası'nın nezdinde açık takiple ilgili süreçleri devam eden kişilerin terfi talepleri, borcun tamamı tahsil edildikten sonra ayrı ayrı değerlendirilecek.

İş Bankası ayrıca, SGK emeklilerine maddi kolaylık sağlamayı hedefleyen bu promosyon fırsatı ile SGK emeklilerine ek mali güvence sağlıyor. Emekliler bu yardımlardan yararlanmak için en yakın şubeye başvuru yapabilirler..