Gelir belgesine, kefile gerek yok! O banka 50.000 TL'ye kadar çabuk kredi verecek: İşte geri ödeme tablosu

Nakit ihtiyacı olanlara özel kredi sunulurken QNB Finansbank üzerinden şartsız 50 bin TL verileceği açıklandı. İşte herkesin başvuru yapabileceği o kredi detayları...

Gelir belgesine, kefile gerek yok! O banka 50.000 TL'ye kadar çabuk kredi verecek: İşte geri ödeme tablosu

Kredi paketi sunulurken QNB Finansbank, kredi notuna bakılarak 5 dakika içerisinde başvuru işlemleri gerçekleşiyor. Hem emekli hem de çalışan bireyler için tasarlanan bu kredi için gerekli olan şartlar ve ödeme hesaplama detayları haberimizde yer almaktadır.

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler 5 dakika içerisinde sonuca kavuşuyor. Nakit ödeme ihtiyacı olanlar anında sonuç alabilmektedir. Banka müşterileri için tüm işlemler sadece 5 dakika içerisinde tamamlanmaktadır. TC kimlik numarasıyla sorgulama yapılarak en uygun faiz oranları hesaplanıyor.

QNB Finansbank

KREDİ BAŞVURU AYRINTILARI

Öncelikli olarak banka müşterisi olunması gerekiyor. Kısa mesaj ile kredi başvurusunda bulunurken TC kimlik numarası 5030 numarasına gönderilerek müracaat edilir. Yüzde 1.99 faiz oranlarıyla kredi kampanyası içerisinde 12 ay vadeli olarak aylık taksit tutarı 4.900 TL ödeme hesaplaması yapıldı. 50 bin TL kredi almak isteyenler 24 ya da 36 ay vadeli seçenek sağlanarak kredi notuna bakılıyor.