Faiz oranı neredeyse yok gibi! 50.000 TL'yi trink ödüyorlar: O bankadan dev kampanya

TEB'den herkesin yüzünü güldürecek kredi kampanyasının başlatıldıüı bildirildi. Bu kredi promosyonu kapsamında yüzde 1 faiz oranıyla 50.000 liraya kadar kredi kullanılabiliyor.

Faiz oranı neredeyse yok gibi! 50.000 TL'yi trink ödüyorlar: O bankadan dev kampanya

"Yüzde 1 faizli kredi kampanyası"

TEB, bankada çalışmaya yeni başlayan ve Findeks puanı 1879 ve üzerinde olan kişilere yönelik özellikle ekim ayında finansman kampanyası düzenledi. Bu kampanya kapsamında faiz oranları 12 aya kadar aylık %1'den başlıyor. Ancak faiz oranlarının müşterinin Findeks kredibilitesine göre değişiklik gösterebileceği belirtildi. Kredi kullandırım ücreti kredi tutarının %0,5’idir. Bu ücrete ayrıca %15 oranında Banka Sigorta İşlem Vergisi (BSMV) de dahildir.

TEB, onaylanan kredilerin kullanılabilirliği konusunda nihai kararı verme, kefil ile diğer belgeleri talep etme, faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.

TEB'den Yüzde 1 faizli kredi kampanyası

ÖRNEK ÖDEME

Mesela; sigortalı olarak 50.000 lira kredi çekerseniz 12 ay boyunca aylık ödemeniz 4.528 TL olacaktır. Sigortasız 12 ay süreyle 50.000 lira kredi çekerseniz aylık ödemeniz 4.714 TL olacaktır. Bu da sigorta maliyetlerinin kredi maliyetlerini nasıl etkilediğini göstermektedir.

Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve onları bankaya çekebilmek adına çeşitli teklifler sunulmaktadır. Ancak her zaman olduğu gibi kredi düşünen müşterilerin ödeme planlarını dikkatli bir şekilde düşünmeleri ve maddi durumlarını göz önüne almaları çok fazla önemlidir.

TEB'in yalnızca Ekim ayı için sunduğu bu promosyon, belirli kriterleri karşılayan müşteriler için cazip bir teklif olabilir. Ancak her kredi teklifinde olduğu gibi bu teklifin detaylarını da dikkatle düşünmeli ve kişisel maddi durumunuzu dikkate almalısınız.

Krediye başvurmak ve daha fazla bilgi almak için "https://www.teb.com.tr/sizin-icin/1-kredi-kampanyasi/" web adresine giriş yapabilirsiniz.