Evine fatura gelenler hemen başvurabilir! 300 TL'sini siz değil onlar ödeyecek

Elektrik faturalarınızı artık dert etmenize gerek yok! Tüm detaylar haberimizde.

Evine fatura gelenler hemen başvurabilir! 300 TL'sini siz değil onlar ödeyecek

Elektrik faturanızın 300 TL'sini siz ödemeyeceksiniz! Büyük kampanya başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ELEKTRİK FATURASI KAMPANYASI

Son dönemlerde bütün fatura türlerinde yaşanan fahiş zamlar vatandaşı mağdur etmeye devam ederken yapılan kampanyalar da yakından takip ediliyor. Vatandaşlar günden güne artan ekonomik zorluklarını sık sık dile getirmeye devam ederken faturalar için başlatılan kampanyalar da yoğun ilgi görüyor. En çok tercih edilen bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası yeni senenin ilk kampanyalarını müşterileriyle paylaştı. Banka kredili ürünlerinde de müşterilerine birçok fayda sağlarken yeni elektrik faturası kampanyası yüzleri güldürdü. 

yapı kredi bankası fatura kampanyası

Yapı Kredi Bankası elektrik faturası kampanyası kapsamında müşterilerinin otomatik fatura talimatı vermesi gerekiyor. Otomatik fatura talimatı veren müşterilere TL hediyesi verilecek. Kampanya 10 Şubat tarihine kadar devam edecek ve bu tarihe kadar otomatik fatura talimatlarından fatura başına 50 TL, toplam 300 TL hediye verilecek. 300 TL'ye varan Worldpuan kampanyasından faydalanmak için bankanın mobil bankacılık uygulaması, internet bankacılığı üzerinden kampanyaya katılım sağlayarak otomatik fatura talimatı verebilirsiniz.