Araç sahiplerinin cebi rahatlayacak! Tamamen ücretsiz oldu

Arabanızın vergisi mi var? Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasıyla daha kolay ödeyebilirsiniz! Detaylar haberimizde...

Araç sahiplerinin cebi rahatlayacak! Tamamen ücretsiz oldu

Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Bankanın hazırladığı kampanya çerçevesinde Bankkart ve Bankkart Başak kartlarının kredi kartı özelliğiyle yapılan taksitli MTV ödemelerinde herhangi bir işlem ücreti alınmayacağı açıklandı.

ziraat bankası kampanya

1 Temmuz ile 5 Ağustos tarihleri arasında Ziraat Bankası müşterileri, Bankkart veya Bankkart Başak ile Ziraat Mobil, İnternet Şubesi, ATM’ler veya GİB üzerinden yapacakları MTV ödemelerini 4 eşit taksitte ödeyebilecekler. Bu kampanya, araç sahiplerine MTV ödemelerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya kapsamında, Bankkart ve Bankkart Başak kullanıcıları MTV ödemelerini 4 eşit taksitte ve herhangi bir işlem ücreti olmaksızın gerçekleştirebilecekler.

Kampanya Hangi Kartlarda Geçerli

Kampanyadan yararlanmak için Bankkart veya Bankkart Başak'ın kredi kartı özelliğini kullanmanız gerekiyor. Asıl kartınız, ek kartınız veya sanal kartınızla fark etmeksizin MTV ödemelerinizi 4 taksitte yapabilirsiniz. Ancak, Bankkart'ın banka kartı özelliğiyle veya Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business kartlarıyla yapılan ödemeler bu kampanyaya dahil değildir.

Ziraat Bankası'nın sunduğu MTV kampanyası, araç sahiplerine ödemelerini taksitlendirme imkanı sunarak bütçelerini rahatlatıyor. Kampanya hakkında detaylı bilgiye Ziraat Bankası'nın resmi kanalları veya GİB'nin web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.