Faizler düştü, kredi miktarı yükseldi! Ziraat Bankası nakit arayana o miktarı tak diye ödeyecek

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından yayımlanan yeni bir kampanyada faizlerin düşürüldüğü ve kredi kapılarının açıldığı belirtildi. Ziraat Bankası'nın duyurusuna göre banka, nakit ihtiyacı olanlara anında 16 bin liralık kredi kullandırıyor olacak.

Faizler düştü, kredi miktarı yükseldi! Ziraat Bankası nakit arayana o miktarı tak diye ödeyecek

Kamu bankası Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanyada Ziraat, Temmuz ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine 16 bin lira değerinde kredi vereceğini duyurdu. Temmuz ayında kamu bankası Ziraat’in kredi kullandıracağı öğrenilirken hem uygun faiz hem de kolay geri ödeme imkanı sunulcağı vurgulandı. İşte Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyası! 

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu cazip kredi kampanyaları ile Temmuz ayında da dikkat çekmeye devam ediyor. Bu ay, bankanın müşterilerine özel olarak hazırladığı 16.000 TL değerinde ihtiyaç kredisi, 36 ay vade ve uygun faiz oranları ile sunuluyor. Kredi başvuruları ise şubeye gitmeden, hızlı ve pratik bir şekilde internet üzerinden gerçekleştiriliyor. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır?

ziraat banaksı

Ziraat Bankası’ndan kredi başvurusu yapmak isteyen müşterilerin öncelikle internet bankacılığı şifresine sahip olmaları gerekmektedir. Bu şifreyi almak oldukça kolaydır. Bankanın müşteri hizmetleri numarasını arayarak veya herhangi bir Ziraat Bankası şubesine giderek internet bankacılığı şifrenizi alabilirsiniz. Şifrenizi aldıktan sonra, Ziraat Mobil veya Ziraat İnternet Bankacılığı üzerinden kredi başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nın kullanıcı dostu mobil uygulaması, kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler için oldukça pratik ve hızlı bir yöntem sunuyor. Uygulama üzerinden kredi başvurusu yapmak sadece birkaç dakika sürmekle birlikte hızlı onay yanıtı da geliyor. Üstelik başvurular 7/24 kesintisiz olarak yapılabiliyor. 

Ziraat kredi başvurusu için gerekli belgeler neler? 

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu için gerekli belgeler oldukça sıradandır. Geliri olan herkesin başvurabileceği Ziraat ihtiyaç kredisi için gerekli belgeler şöyledir: 

ziraat bankası kredi

  • Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi geçerli bir kimlik belgesi
  • Gelir durumunu belgeleyen maaş bordrosu veya gelir belgesi
  • İkametgah belgesi ya da son üç aya ait isme kayıtlı bir fatura

Ziraat Bankası kredi hesaplama 

Ziraat Bankası’nın sunduğu 16.000 TL değerindeki ihtiyaç kredisinin ödeme planı oldukça avantajlı. Aylık taksit tutarı bin 82 lira olurken, faiz oranı yüzde 4.54 olarak belirlendi. Toplam geri ödeme miktarı ise 39 bin 28 lira oldu.