Emekliye ek ödeme müjdesi çıktı! Tek bir işlemle en az 4.500 TL karşılıksız ödeme geliyor

Emeklilere maaşa ek olarak sağlanan promosyon ödemelerine dair ekim ayının son günlerine doğru yaklaşırken araştırmalar hız kazandı.

Emekliye ek ödeme müjdesi çıktı! Tek bir işlemle en az 4.500 TL karşılıksız ödeme geliyor

Emeklilere yapılan ek maaş ödemeleri hakkındaki son gelişmeler şu şekildedir: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle emeklilere bir defaya mahsus 5000 TL ikramiye verileceğini duyurdu. Bu ikramiye, kasım ayının ilk yarısında dağıtılacak. Ayrıca, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, ekim ayında da promosyon kampanyalarına yönelik araştırmalar yapıyor. Bu kampanyalarda, maaşlarını üç yıl boyunca aynı bankadan almaya söz veren emeklilere ödeme yapılacak. Bu gelişmelerle birlikte emeklilere ek maaşlar ve ikramiyeler sunularak finansal destek sağlanmış olacak. İşte  detaylar...

Emeklilere yapılan ek maaş

EMEKLİLER İÇİN EK MAAŞ ÖDEMESİ

Ekim 2023'te Emeklilere Promosyon Kampanyası

Emekli maaşlarının yanı sıra ek ödeme almak isteyenler, bankaların güncel promosyon kampanyalarını yakından takip ediyorlar. Bankalar, 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan promosyon fırsatlarını resmi internet siteleri üzerinden duyuruyorlar. Yapı Kredi, emekli maaşını üç yıl boyunca kendilerinden almayı taahhüt eden kişilere ödemeleri maaş aralıklarına göre şu şekilde yapacak:

para

3.500 TL'nin altında emekli maaşı alanlara: 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara: 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara: 6.750 TL

10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara: 7.500 TL

Ancak, emekliler, promosyon ödemelerine yapılacak zam konusunda da merak içindeler. Bankalar, düzenli olarak resmi internet siteleri üzerinden emekli promosyonlarına dair bilgilendirme yaparken, Kasım ayında bu konuda daha fazla açıklama yapılacak. Ocak ayında emekli maaşlarında artış bekleniyor ve bu artışın ardından bankaların promosyon ödemelerinde değişiklik yapması muhtemel. Emekliler için ek maaş fırsatları önemli bir finansal destek sağlarken, bu kampanyaların gelecekteki gelişmelerini izlemek için dikkatli olmak gerekiyor.