Emeklinin geçim derdi bu ay hafifleyecek! O bankaya gidip başvuranlar 12.500 TL nakit ödeme alacak

Bankaların emekli promosyon ödemeleri son hızıyla devam ediyor! Bu banka 12 bin 500 TL ödeme yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Emeklinin geçim derdi bu ay hafifleyecek! O bankaya gidip başvuranlar 12.500 TL nakit ödeme alacak

Emekli müşteri potansiyelini artırmak isteyen bankalar promosyon tutarlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu bankayı tercih eden emekliler yaşadı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE 12 BİN 500 TL ÖDEME

Emekli vatandaşlar en yüksek promosyon ödemesi yapan ve en çok avantajı sunan bankayı tercih etmek için araştırmalarına devam ederken en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar da belli oldu. Emekli müşterilerin promosyon ödemelerinden faydalanması için emekli maaşını tercih edeceği bankaya taşıması ve üç sene bankada kalma taahhüdü vermesi gerekiyor. Şartları taşıyan emekli vatandaşlara bankaların yaptığı promosyon ödeme tutarları şu şekilde;

en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar

-İş Bankası maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

-Akbank maaşını bankaya taşıyan vatandaşlarına 10 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yanında 2 bin TL chip-para ödemesi de yapıyor.

-ING Bank emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 12 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor.

-Garanti BBVA maaşını bankaya taşıyan müşterilere 7 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon ödemesi ve 1000 TL bonus hediyesi veriyor.

-Denizbank maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren müşterilere 5 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor.

-QNB Finansbank emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren müşterilerine 9 bin 200 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

-Yapı Kredi Bankası emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren müşterilerine 9 bin TL'ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor.